Vijesti

February 16, 2024

Microsoftova predanost Xbox hardveru i budućim planovima

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Uvod

S Microsoftovom nedavnom objavom planova za prijenos ekskluzivnih Xbox naslova na druge platforme, pojavila se zabrinutost među tvrdoglavim obožavateljima Xboxa o budućnosti konzole. Međutim, Microsoft je ponovno potvrdio svoju predanost hardveru svoje konzole, otklanjajući te brige.

Microsoftova predanost Xbox hardveru i budućim planovima

Xbox-ekskluzivne igre na drugim platformama

Izvještaji o ekskluzivnim igrama za Xbox koje su prebačene na platforme kao što su PlayStation 5 i Nintendo Switch izazvali su komešanje u zajednici igrača. Kao odgovor, Microsoft se izravno pozabavio problemom, ocrtavajući svoje prilagođene planove za poslovanje igara i kako će to utjecati na brend Xbox i ekosustav koji napreduje.

Microsoftova predanost Xbox hardveru

Suprotno strahovima nekih Xbox igrača, Microsoft nema namjeru napustiti bilo koji aspekt Xbox hardvera, uključujući konzole i periferne uređaje. U posebnom poslovnom izdanju Xbox Podcasta, čelnici Xboxa, uključujući izvršnog direktora Microsoft Gaminga Phila Spencera i predsjednicu Xboxa Sarah Bond, potvrdili su da će četiri neimenovane Xbox igre doći na druge platforme kao probna verzija. Međutim, Xbox je i dalje u potpunosti predan svojim konzolama i Game Passu kao ključnim čimbenicima u svojim budućim planovima.

Važnost hardvera

I Bond i Spencer naglasili su značaj hardvera u iskustvu Xboxa i uvjerili obožavatelje da nema planova da se ide dalje od toga. Dok Microsoft istražuje nove strategije, fokus ostaje na stvaranju igara za Xbox i osiguravanju da im se može pristupiti na različitim zaslonima. To uključuje ulaganja u igranje u oblaku, PC Game Pass i mogućnost prijenosa igara na konkurentske platforme.

Pred nama je uzbudljiv razvoj događaja

Prema Sarah Bond, obožavatelji Xboxa mogu se veseliti otkrivanju novog hardvera 2024. godine, a Microsoft je već uložio u planove sljedeće generacije. Tvrtka ima za cilj ostvariti značajan tehnički skok u nadolazećoj generaciji hardvera. Ova predanost inovacijama i napretku pokazuje Microsoftovu predanost ekosustavu Xboxa.

Zaključak

Zaključno, ako ste vlasnik Xbox konzole ili ste zainteresirani za Xbox ekosustav, budite uvjereni da Microsoft ne napušta svoj hardver. Tvrtka je i dalje predana dugoročnoj podršci za svoje konzole. Iako bi se neke igre za Xbox mogle s vremenom pojaviti na PlayStation i Nintendo konzolama, Xbox hardver će i dalje biti prioritet za Microsoft.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 dolara

Najnovije vijesti

Preko 100 igrača za okršaj u TFT Setu 11, prvom EMEA Golden Spatula Cupu
2024-04-25

Preko 100 igrača za okršaj u TFT Setu 11, prvom EMEA Golden Spatula Cupu

Vijesti