Vijesti

February 14, 2024

Maksimiziranje dronova protiv komaraca: Savjeti za učinkovitu upotrebu u Warzoneu

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Uvod

U posljednjoj sezoni Warzonea, igrači su neispravno koristili Mosquito Dronove. Ovaj članak će pružiti savjete o tome kako učinkovito koristiti Mosquito Drones u igri.

Maksimiziranje dronova protiv komaraca: Savjeti za učinkovitu upotrebu u Warzoneu

Promjene u Killstreaksu

Ažuriranje druge sezone Warzonea donijelo je promjene u serijama ubojstava. Obavijest taktičke karte opasne zone sada prikazuje područje pokriveno preciznim zračnim udarom, a domet upozorenja je proširen. Međutim, sada je manje vjerojatno da ćete srušiti neprijatelja. Dodatno, igrači sada mogu vidjeti crveni obris na svojim mini kartama koji označava područje koje pokriva svaki UAV.

Potencijal dronova protiv komaraca

Zbog nerviranja drugih killstreakova, igrači su počeli tražiti alternative, a Mosquito Drone ima potencijal biti sljedeća najbolja stvar. Ovaj automatizirani dron lebdi u području i nanosi ogromnu štetu ciljevima koji uđu u njegov perimetar.

Najbolji načini korištenja dronova protiv komaraca

Jedna uobičajena pogreška koju igrači čine je nasumično postavljanje drona Mosquito bez ikakve svrhe. Najbolji način da iskoristite ovaj killstreak je da ga postavite kada znate lokaciju neprijatelja. Usmjeravanjem drona prema meti možete ih izvući iz zaklona. Važno je napomenuti da postavljanje drona u blizini Buy Station-a ili stovarišta nije učinkovito jer ga je lako oboriti i ima kratak životni vijek.

Još jedna učinkovita upotreba Mosquito Drona je tijekom posljednjeg kruga. Kada se trebate rotirati ili obračunati s neprijateljem iznad sebe, killstreak može pružiti savršenu priliku za napad.

Zaključak

Unatoč nervima drugih nizova ubojstava, bespilotne letjelice i precizni zračni udari vjerojatno će ostati popularni u Warzoneu. Međutim, igrači ne bi trebali zanemariti potencijal Mosquito Drona. Koristeći ga strateški i sa svrhom, igrači mogu iskoristiti njegovu golemu štetu i iznenaditi svoje neprijatelje.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 dolara

Najnovije vijesti

Preko 100 igrača za okršaj u TFT Setu 11, prvom EMEA Golden Spatula Cupu
2024-04-25

Preko 100 igrača za okršaj u TFT Setu 11, prvom EMEA Golden Spatula Cupu

Vijesti