Vijesti

February 12, 2024

Maksimiziranje borbe i produktivnosti: najbolje pasivne vještine u Palworldu

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Kada uhvatite Pals u Palworldu, ne samo da dobivate suputnike koji će vam pomoći s vašom bazom i u borbama, već također dobivate pristup njihovim pasivnim vještinama. Ove pasivne vještine mogu pružiti veliku prednost u borbi ili ponuditi dodatne pogodnosti dok vaš prijatelj radi u vašoj bazi.

Maksimiziranje borbe i produktivnosti: najbolje pasivne vještine u Palworldu

Kako funkcioniraju pasivne vještine

Svaki Pal kojeg uspješno uhvatite imat će svoju pasivnu vještinu. Ove pasivne vještine mogu varirati od pozitivnih do negativnih, ali preporuča se usredotočiti se na one pozitivne. Postoji više od 60 pasivnih vještina u Palworldu, tako da se lako izgubiti u svim mogućnostima. Srećom, sustav razina može vam pomoći da odredite koje su bolje. Razine se kreću od -3, što odgovara vrlo negativnim pasivnim vještinama, do +3, označavajući najbolje pasivne vještine u Palworldu.

Utjecaj pasivnih vještina

Bitno je uzeti u obzir Pal's Passive Skill jer može utjecati i na borbu i na izgradnju. Pasivne vještine mogu se slagati, dodatno pojačavajući njihove učinke. Međutim, važno je napomenuti da pasivne vještine mogu imati i bonuse i negativne učinke.

Najbolje pasivne vještine za borbu i rad

Kada je riječ o borbi, postoji nekoliko istaknutih pasivnih vještina. Vanguard i Stronghold Strategist su pasivne vještine za jačanje igrača koje utječu na borbu. Vanguard daje 10% buffa za napad, dok Stronghold Strategist daje 10% buffa za obranu. Ove se vještine mogu čak i složiti. Musclehead je još jedna snažna pasivna vještina za borbu, koja daje 30% povećanje napada, ali 50% smanjenje brzine rada.

Ferocious i Burly Body su jednako jake pasivne vještine koje daju 20% povećanje napada odnosno obrane. Ove vještine su označene kao Razina +2. Osim toga, postoji nekoliko pasivnih vještina za povećanje štete na temelju vrste koje daju 20% povećanja štete za određene elemente.

Najbolja pasivna vještina za borbu je Legenda, koja je vještina razine +3. Legenda daje 20% povećanje napada, 20% povećanje obrane i 15% povećanje brzine kretanja. Nevjerojatno je svestran i nudi visoke brojke, što ga čini očiglednim izborom za najbolju borbenu pasivnu vještinu.

Kada je riječ o radu u vašoj bazi, postoje i neke značajne pasivne vještine. Diet Lover pomaže smanjiti osjećaj gladi, što može utjecati na produktivnost. Swift pruža 30% povećanje brzine kretanja, dok Workaholic usporava pad razuma za 15%, omogućujući vašim prijateljima da rade dulje prije nego što se odmore. Logging Foreman i Mining Foreman su pasivne vještine koje povećavaju učinkovitost sječe i rudarenja. Najbolja pasivna vještina za rad je Artisan, koja daje 50% povećanje brzine rada.

Uzgoj i savjeti

Pasivne vještine možete prenijeti putem uzgoja, pa je pametno odabrati prijatelje s korisnim pasivnim vještinama. Ako nađete Pala s izrazito pozitivnim vještinama, bilo bi korisno pokušati uzgojiti tog Pala za pozitivne rezultate.

Važno je napomenuti da je Palworld u ranom pristupu, tako da je sadržaj u igri podložan promjenama. Pripazite na ažuriranja ovog članka.

Zaključno, najbolje pasivne vještine u Palworldu mogu znatno poboljšati vaše borbene sposobnosti i poboljšati produktivnost u vašoj bazi. Pažljivo razmotrite pasivne vještine svojih prijatelja i strateški se razmnožavajte kako biste maksimalno iskoristili njihov potencijal. Sretno!

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 dolara

Najnovije vijesti

Preko 100 igrača za okršaj u TFT Setu 11, prvom EMEA Golden Spatula Cupu
2024-04-25

Preko 100 igrača za okršaj u TFT Setu 11, prvom EMEA Golden Spatula Cupu

Vijesti