Vijesti

November 7, 2023

LoL Arena se vraća: Nove značajke, poboljšana igra i povratne informacije igrača

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Riot Games je službeno najavio povratak LoL Arene, popularnog moda igre, u prosincu sa zakrpom 13.23. Nakon početnog uspjeha, igrači su željno iščekivali njegov povratak, a Riot je poslušao njihove zahtjeve.

LoL Arena se vraća: Nove značajke, poboljšana igra i povratne informacije igrača

LoL Arena – PBE u studenom, uživo u prosincu

Kako bi igračima dao okus nadolazećim promjenama, Riot će objaviti LoL Arenu na javnom beta okruženju (PBE) počevši od 8. studenog. To će omogućiti igračima da iskuse nove značajke i pruže vrijedne povratne informacije prije nego što mod krene uživo na poslužiteljima. početkom prosinca.

Budućnost Arene

LoL Arena bio je prvi novi mod koji je uveo League of Legends u nekoliko godina i brzo je postao omiljen među obožavateljima. Kao odgovor na povratne informacije igrača, Riot je napravio nekoliko poboljšanja i dodataka kako bi poboljšao iskustvo igranja.

Implementacija reda od 8 ljudi

Jedna od najtraženijih značajki od strane igrača bila je mogućnost čekanja u redu s većom grupom prijatelja. U novoj verziji Arene, igrači će moći stajati u redu s do 8 osoba, što će im omogućiti stvaranje vlastitih privatnih utakmica.

Šampionska raznolikost

Riot se također usredotočio na poboljšanje raznolikosti prvaka u LoL Areni. Igrači će sada imati više opcija i strategija za odabir, čineći svaki meč jedinstvenim i uzbudljivim.

Scenska igra

Kako bi igranju dodao više dubine, Riot je u LoL Arenu uveo pozornicu igranja. Ova značajka će pružiti dodatne izazove i ciljeve koje igrači mogu osvojiti, dodajući novi sloj strategije u način rada.

Cameos

Osim promjena u igri, Riot je uključio kameje raznih prvaka League of Legends u LoL Areni. Ove kameje će dodati dašak poznatosti i uzbuđenja za ljubitelje igre.

Promjene ocjena

Kako bi osigurao pošteno i konkurentno okruženje, Riot je napravio promjene u ocjenjivanju u LoL Areni. To će pomoći upariti igrače sličnih razina vještina, stvarajući uravnoteženije i ugodnije iskustvo.

Ograničena serija i povratne informacije

Riot je izjavio da će ovo izdanje LoL Arene biti dostupno samo ograničeno vrijeme. Oni će pomno pratiti povratne informacije igrača i vršiti daljnje prilagodbe kako bi stvorili najbolju verziju načina igre. Iako još nije stalni način igre poput ARAM-a i Summoners' Rifta, Riot je otvoren prema mogućnosti da postane stalni u budućnosti.

U zaključku, LoL Arena se sprema za svoj dugoočekivani povratak u prosincu sa zakrpom 13.23. Igrači se mogu veseliti uzbudljivim novim značajkama, poboljšanom igranju i prilici da daju povratne informacije kako bi oblikovali budućnost načina igre.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 dolara

Najnovije vijesti

Preko 100 igrača za okršaj u TFT Setu 11, prvom EMEA Golden Spatula Cupu
2024-04-25

Preko 100 igrača za okršaj u TFT Setu 11, prvom EMEA Golden Spatula Cupu

Vijesti