Vijesti

November 8, 2023

Legenda o Zeldi: Adaptacija uživo potaknula nagađanja o glumcima

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Uvod

Nintendo je objavio da razvija akcijsku adaptaciju svoje popularne franšize videoigara, The Legend of Zelda. Projekt sufinancira Sony Pictures, a režirati će ga Wes Ball, poznat po radu na trilogiji 'Maze Runner'. Ova uzbudljiva vijest potaknula je nagađanja o tome tko će biti odabran za ulogu kultnog lika, Linka.

Legenda o Zeldi: Adaptacija uživo potaknula nagađanja o glumcima

Izvorna potraga

Originalna igra Zelda iz 1986. sadržavala je jednostavnu potragu u kojoj je igrač kontrolirao Linka, heroja plave kose, u misiji spašavanja princeze Zelde od mračnog princa Ganona. Link je istraživao kraljevstvo Hyrule, skupljao blago i na kraju vratio Triforce u ruke dobra. Ova klasična priča postavila je temelje za omiljenu franšizu.

Avanture u razvoju

Tijekom godina, serija Legend of Zelda je evoluirala, sa svakim novim dijelom koji je nudio ekspanzivniji i impresivniji gameplay. Najnovija igra, 'The Legend of Zelda: Breath of the Wild', objavljena 2017., uvela je igrače u golemi svijet Hyrulea, dopuštajući im da slobodno istražuju i krenu u epske misije. Njegov nastavak, 'Suze kraljevstva', dodatno je proširio predanje franšize i osvojio obožavatelje.

Revitalizacija franšize

Uspjeh nedavnih igara Zelda ponovno je potaknuo zanimanje za franšizu i potaknuo rasprave o mogućnosti adaptacije uživo. Obožavatelji, pa čak i slavne osobe, poput zvijezde 'Euforije' Huntera Schafera, izrazili su želju da sudjeluju u filmu o Zeldi. Budući da je Nintendo sada predan projektu, samo je pitanje vremena kada će publika upoznati verziju Linka uživo.

Mogućnosti lijevanja

Kako projekt napreduje, počela su nagađanja o izboru glumaca za film. Hoće li Wes Ball koristiti svoje prethodne suradnje, poput glumaca iz franšize 'Maze Runner'? Možemo li vidjeti Thomasa Brodie-Sangstera kako preuzima ulogu Linka? Alternativno, ako priča istražuje luk Dark Link, možda postoji prilika za dvoboj Jacob Tremblay protiv Jacoba Tremblaya. Mogućnosti su beskrajne, a obožavatelji željno iščekuju objavu glumačke postave.

Zaključak

Putovanje Legende o Zeldi na veliki ekran uzbudljiva je perspektiva za obožavatelje omiljene franšize videoigara. S Nintendom, Sony Picturesom i Wesom Ballom na brodu, adaptacija uživo će sigurno uhvatiti magiju i avanturu koja je učinila igre toliko popularnima. Dok željno iščekujemo izlazak filma, ne možemo a da se ne zapitamo tko će biti izabran da oživi kultni lik Linka. Pratite nas za više ažuriranja i pripremite se za ulazak u novu avanturu u svijetu Hyrulea.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 dolara

Najnovije vijesti

Preko 100 igrača za okršaj u TFT Setu 11, prvom EMEA Golden Spatula Cupu
2024-04-25

Preko 100 igrača za okršaj u TFT Setu 11, prvom EMEA Golden Spatula Cupu

Vijesti