Vijesti

February 14, 2024

Last Epoch: Istražite Eterru s prijateljima u ovoj uzbudljivoj Dungeon-Crawler igri

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Last Epoch je uzbudljiva dungeon-crawler igra smještena u očaravajući svijet Eterre. Igrači se upuštaju u uzbudljive avanture, suočavajući se s neprijateljima u različitim vremenskim razdobljima. Iako se u igri može uživati ​​sam, ona uistinu blista kada se igra s društvom prijatelja.

Last Epoch: Istražite Eterru s prijateljima u ovoj uzbudljivoj Dungeon-Crawler igri

Maksimalna veličina stranke

U Last Epoch, možete formirati grupu od do četiri igrača. To znači da možete povesti sa sobom tri druga avanturista dok istražujete golemi i zadivljujući svijet Eterre. Ako pozovete druge u svoju zabavu, oni će se pridružiti vašoj aktivnoj instanci, omogućujući vam da otvorite portale i putujete zajedno.

Stvaranje stranke

Da biste kreirali zabavu u Last Epoch, jednostavno pritisnite tipku 'H' da otvorite Društvenu ploču. Odatle možete poslati pozivnice drugim online igračima ili prijateljima na vašem popisu. Važno je napomenuti da dodavanje igrača vašoj grupi povećava zdravlje i štetu neprijatelja, što predstavlja veći izazov za vašu grupu. Međutim, svi igrači u skupini dobivaju istu količinu iskustva za poraz neprijatelja u blizini, što ga čini izvrsnim načinom za napredovanje.

Načini za više igrača

Last Epoch nudi četiri interaktivna načina za više igrača. Osim zabave, igrači se mogu uključiti u trgovanje na bazaru, sudjelovati u PvP bitkama ili se jednostavno opustiti i družiti na javnim mjestima. Svaki način pruža jedinstveno iskustvo za više igrača, dodajući igri dubinu i raznolikost.

Poboljšanja za više igrača

Online igra za više igrača prvotno je objavljena u beta obliku u ožujku 2023. i od tada je pretrpjela značajna poboljšanja koja su dovela do velikog ažuriranja 1.0 u veljači 2024. Ključno je osigurati da su svi igrači koje želite pozvati u istom načinu rada, kao što je hardcore način , kako bi se osigurala kompatibilnost.

Za detaljnije informacije o značajkama igre za više igrača, uključujući ograničenja stranaka i druge važne pojedinosti, Eleventh Hour Games je dao opsežan post na blogu na službenoj web stranici Last Epocha. Posjetite web mjesto kako biste saznali više i poboljšali svoje iskustvo s više igrača.

Uživajte u uzbudljivim avanturama Last Epoch sa svojim prijateljima i savladajte izazove koji vas čekaju u svijetu Eterre!

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 dolara

Najnovije vijesti

Preko 100 igrača za okršaj u TFT Setu 11, prvom EMEA Golden Spatula Cupu
2024-04-25

Preko 100 igrača za okršaj u TFT Setu 11, prvom EMEA Golden Spatula Cupu

Vijesti