Vijesti

February 14, 2024

Kako se družiti sa svojim romantičnim partnerom u igri Cyberpunk 2077

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Uvod

'I Really Want to Stay At Your House' je sporedni posao dodan u ažuriranju 2.1 Cyberpunk 2077. Ovaj posao omogućuje igračima da se slobodno druže sa svojim romantičnim partnerima u V-ovom stanu. U ovom ćemo vodiču objasniti kako započeti i dovršiti ovu potragu.

Kako se družiti sa svojim romantičnim partnerom u igri Cyberpunk 2077

Pokretanje potrage

Da biste započeli potragu 'I Really Want to Stay At Your House', morate imati ljubavnu vezu s barem jednom od romantičnih opcija u Cyberpunk 2077. Nakon ažuriranja igre na verziju 2.1, primit ćete tekstualnu poruku od svog romantičnog partnera, izražavajući njihovu želju da ostanu u vašoj kući. Nije važno kako ćete odgovoriti na poruku. Ako posjedujete više stanova, morat ćete odabrati u kojem se želite družiti.

Dovršavanje potrage

Nakon što odgovorite na tekstualnu poruku, pratite posao iz svog dnevnika. Bit ćete odvedeni do apartmana koji ste odabrali kao mjesto za druženje. Kad stignete, partner će vas već čekati. Tijekom spoja možete zajedno plesati u središtu V-inog stana. Također možete sjediti na kauču i maziti se s partnerom, postavljati mu pitanja i ljubiti ga. Ako odlučite spavati, vaš će partner biti uključen u scenu.

Ponovno igranje potrage

Nakon izlaska iz apartmana, partner će vam poslati poruku i reći kako je večer bila lijepa. Možete odgovoriti na tekstualnu poruku i zatim zatvoriti telefon. Kada ponovno otvorite telefon, početna tekstualna poruka bit će istaknuta kao da ste primili novu poruku. Svojoj partnerici možete poslati jezivu SMS poruku i nakon dva dana bit će slobodni za drugi spoj. Ovaj postupak se može ponoviti onoliko puta koliko želite.

Zaključak

Sada kada znate kako dovršiti zadatak 'Stvarno želim ostati u vašoj kući' u igri Cyberpunk 2077, možete uživati ​​u provođenju vremena sa svojim romantičnim partnerom u igrici. Sretno!

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 dolara

Najnovije vijesti

Preko 100 igrača za okršaj u TFT Setu 11, prvom EMEA Golden Spatula Cupu
2024-04-25

Preko 100 igrača za okršaj u TFT Setu 11, prvom EMEA Golden Spatula Cupu

Vijesti