Vijesti

February 14, 2024

Kako resetirati i ponovno pokrenuti Infinite Craft: Brisanje i resetiranje ploče za igru

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Uvod

Infinite Craft je igra preglednika koju je razvio Neal.Fun koja igračima omogućuje stvaranje zanimljivih kombinacija koristeći nasumične elemente ili objekte. Međutim, ponekad se igrači mogu naći preplavljeni beskorisnim predmetima i u takvim slučajevima postaje potrebno resetirati ploču za igru. Ovaj članak će vas uputiti kako resetirati i ponovno pokrenuti Infinite Craft.

Kako resetirati i ponovno pokrenuti Infinite Craft: Brisanje i resetiranje ploče za igru

Čišćenje ploče

Jedan od načina da poništite ploču za igru ​​je brisanjem. Da biste to učinili, jednostavno kliknite na ikonu kista koja se nalazi u donjem desnom kutu sandboxa. Važno je napomenuti da nema upozorenja prije brisanja ploče, stoga budite oprezni jer će svi povezani objekti nestati. Međutim, svi postojeći recepti na bočnoj traci bit će spremljeni.

Ponovno postavljanje ploče

Još jedna opcija za resetiranje ploče za igru ​​je pomoću gumba Reset. Ovaj se gumb nalazi u donjem lijevom kutu sandboxa. Kada kliknete gumb Reset, na vrhu vašeg preglednika pojavit će se upit koji vas upozorava da ćete početi ispočetka. Ako nastavite, vratit ćete se na početak samo s osnovnim elementima: vodom, vatrom, vjetrom i zemljom.

Zaključak

Sada kada znate kako resetirati i ponovno pokrenuti Infinite Craft, možete s pouzdanjem istražiti ogromnu bazu podataka kombinacija igre. Bilo da odlučite otkriti nove recepte ili jednostavno uživati ​​u nasumičnosti kombiniranja predmeta, Infinite Craft nudi beskrajne mogućnosti. Dakle, samo naprijed, resetirajte ploču ako je potrebno i zabavite se igrajući!

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 dolara

Najnovije vijesti

Preko 100 igrača za okršaj u TFT Setu 11, prvom EMEA Golden Spatula Cupu
2024-04-25

Preko 100 igrača za okršaj u TFT Setu 11, prvom EMEA Golden Spatula Cupu

Vijesti