Vijesti

February 14, 2024

Kako pronaći nacrt broda Brigantine u Lubanji i kostima

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Uvod

Skull and Bones je igra puna raznih lokacija za istraživanje. Ako ste u potrazi za nacrtom broda Brigantine, važno je znati gdje pronaći uništeni svjetionik.

Kako pronaći nacrt broda Brigantine u Lubanji i kostima

Otključavanje brodova

U Skull and Bones nisu svi brodovi odmah dostupni. Neki brodovi, uključujući Brigantine, mogu se otključati samo kupnjom potrebnih nagrada za nacrte.

Lociranje uništenog svjetionika

Tragovi unutar igre upućuju vas na uništeni svjetionik kao mjesto za dobivanje nacrta broda Brigantine. Međutim, nisu dane nikakve posebne upute. Srećom, tu smo da vam pomognemo da ga pronađete.

Srušeni svjetionik

Ruinirani svjetionik je ispostava smještena u Istočnoj Indiji, između mora Nilam i tjesnaca Cendono. Nalazi se točno južno od Telok Penjarah, glavnog piratskog središta u regiji.

Pažljivo nastavi

Važno je napomenuti da je područje oko uništenog svjetionika puno prijetnji i neprijatelja na visokoj razini. Ako ste u ranoj fazi igre, preporučljivo je izbjegavati ovu regiju. Brodovi u tom području mogu vam postati sumnjivi ako plovite preblizu i mogu napasti bez upozorenja.

Dobivanje nacrta broda Brigantine

Na uništenom svjetioniku naići ćete na korumpiranog DMC službenika. Ako ste dosegli potrebnu razinu ranga Cutthroat Infamy, možete kupiti nacrt broda Brigantine od ovog NPC-a. Osim toga, Korumpirani DMC službenik također prodaje nacrte oružja za Shalei I, Demi-canon IV i The Termites I.

Ograničene ponude

Osim korumpiranog DMC službenika, Ruined Lighthouse nema puno više za ponuditi. Međutim, služi kao točka za brzo putovanje nakon što ondje pristanete prvi put.

Zaključak

Ukratko, ako tražite nacrt broda Brigantine u Lubanji i kostima, idite do ruševina svjetionika u Istočnoj Indiji. Budite oprezni s opasnostima u tom području i pobrinite se da imate potreban čin Glazbene sramote da biste kupili nacrt od korumpiranog DMC službenika. Sretna plovidba!

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 dolara

Najnovije vijesti

Preko 100 igrača za okršaj u TFT Setu 11, prvom EMEA Golden Spatula Cupu
2024-04-25

Preko 100 igrača za okršaj u TFT Setu 11, prvom EMEA Golden Spatula Cupu

Vijesti