Vijesti

February 13, 2024

Kako pronaći kacigu iz Sengoku ere u Personi 3 Ponovno učitajte i osvojite vrijednu nagradu

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Uvod

Ako ste bili pažljivi u klasi Persona 3 Reload, pronalazak Sengoku Era Hera za Elizabeth je povjetarac.

Kako pronaći kacigu iz Sengoku ere u Personi 3 Ponovno učitajte i osvojite vrijednu nagradu

Pronalaženje kacige iz doba Sengokua

Međutim, za one od nas koji smo spavali u razredu tijekom važnih trenutaka, možda je vrijeme da vam damo brzi tečaj o tome što trebate učiniti, i što je još važnije, kamo morate ići da ga pronađete. Kormilo iz Sengoku ere ponekad može biti malo nezgodno. Ne zato što ga je preteško pronaći - prilično je lako znati kamo ići, sve dok ste bili pažljivi. Samo treba malo vremena da ga konačno dobijete u rukama.

Korak 1: Prihvatite zahtjev

Nakon što prihvatite zahtjev od Elizabeth u Persona 3 Reload, trebali biste se uputiti u srednju školu Gekkoukan. Kada stignete nakon nastavnog sata, trebate se uputiti na prvi kat (1F) i uputiti se u referadu fakulteta. Nalazi se u najzapadnijem krilu na prvom katu škole. Ovdje možete provjeriti referadu Fakulteta i dobiti poruku u vezi Elizabethinog zahtjeva.

2. korak: Posjetite ured Fakulteta

Kada uđete u ured Fakulteta, dočekat će vas scena s učiteljem koji se zove Mr. Ono. Moraš dolaziti svaki dan poslije škole dok ti učitelj konačno ne prepusti kormilo. U teoriji bi trebalo trajati sedam dana da se konačno dobije predmet.

Korak 3: Vratite se Elizabeth

Nakon što dobijete kormilo iz doba Sengokua, vratite se Elizabeth u Baršunastu sobu. Kao nagradu dobit ćete sedam fragmenata sumraka.

Zaključak

Pronalaženje kormila iz doba Sengokua u Persona 3 Reload može potrajati neko vrijeme, ali slijedeći ove korake, moći ćete ga nabaviti i primiti vrijednu nagradu od Elizabeth.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 dolara

Najnovije vijesti

Preko 100 igrača za okršaj u TFT Setu 11, prvom EMEA Golden Spatula Cupu
2024-04-25

Preko 100 igrača za okršaj u TFT Setu 11, prvom EMEA Golden Spatula Cupu

Vijesti