Vijesti

February 13, 2024

Kako iskrcati svoj brod u lubanji i kostima: osnovni savjeti i ograničenja

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Uvod

Skull and Bones je igra koja nudi igračima priliku da iskuse gusarski život. Od skupljanja komada od osam do stjecanja raznih brodova, postoji mnogo toga za istražiti. Međutim, kako biste u potpunosti uživali u igri i otkrili sve što Kaa Mangrove i Telok Penjarah nude, važno je znati kako iskrcati svoj brod.

Kako iskrcati svoj brod u lubanji i kostima: osnovni savjeti i ograničenja

Postupak

Da biste se iskrcali i sišli sa svog broda u Lubanji i kostima, trebate pristupiti predstraži, Gusarskoj jazbini ili Brodolomu. Kada se nađete u blizini jedne od ovih lokacija, pričekajte da se na vašem zaslonu pojavi upit "iskrcaj". Zatim pritisnite odgovarajući akcijski gumb za pokretanje prijelaza.

Evo koraka koje treba slijediti:

  1. Plovite svojim čamcem dok se ne približite predstraži, gusarskoj jazbini ili brodolomu.
  2. Potražite skočnu poruku "Iskrcaj se" pri dnu zaslona.
  3. Držite pritisnut gumb Circle na PlayStationu, gumb B na Xboxu ili gumb S na računalu.
  4. Nakon nekoliko sekundi, igra će postati crna i vaš lik će se pojaviti na kopnu.

Ograničenja

Za razliku od drugih piratskih igara kao što su Assassin's Creed IV: Black Flag i Sea of ​​Thieves, Skull and Bones ograničava kada možete iskrcati svoj brod. Ne možete jednostavno skočiti kad god želite. Osim toga, postoje određene radnje koje se mogu izvesti bez napuštanja broda, poput žetve resursa.

Savjeti

  • Provjerite jeste li dovoljno blizu obale da se možete iskrcati. Ako ste predaleko, vidjet ćete zasivljenu poruku koja vas upućuje da plovite bliže.
  • Budite oprezni s pogreškama pri iskrcavanju koje vas mogu ostaviti nasukane pješice bez mogućnosti da se vratite na brod.
  • Upamtite da u Skull and Bones nema borbe u prsa, tako da nema potrebe za mačem.

Zaključak

Znati kako iskrcati svoj brod u Skull and Bones ključno je za potpuno uživanje u igri. Slijedeći gore navedene korake i imajući na umu ograničenja i savjete, moći ćete istražiti sve što gusarski život nudi.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 dolara

Najnovije vijesti

Preko 100 igrača za okršaj u TFT Setu 11, prvom EMEA Golden Spatula Cupu
2024-04-25

Preko 100 igrača za okršaj u TFT Setu 11, prvom EMEA Golden Spatula Cupu

Vijesti