Vijesti

February 13, 2024

Jašite nemrtve konje i dovršite zadatke u igrici The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Uvod

U The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom, igrači imaju priliku jahati koščate, nemrtve konje zvane Stalhorses. Iako nije tako brz ili prilagodljiv kao obični konji, pronalaženje i jahanje Stalhorsea može biti zabavno iskustvo u igri.

Jašite nemrtve konje i dovršite zadatke u igrici The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom

Pronalaženje Stalhorsesa

Kako bi pronašli Stalhorsea, igrači se trebaju uputiti prema ruševinama parka Sanidin na koordinatama -1645, -0684, 0136. Ova kosturna stvorenja pojavljuju se samo noću, pa ako je još dan, igrači mogu zapaliti logorsku vatru bacanjem drva i kremena na tlo i udarajući ga metalnim oružjem da brzo prođe vrijeme.

Hvatanje Stalhorsea

Kad mjesec stigne, Stalhorses će se mrijestiti blizu zapadne strane ruševina. Igrači se mogu prišuljati jednom ili koristiti svoj paraglajder da dolete do njega. Za razliku od običnih konja, Stalhorse ne treba umirivati ​​prije jahanja.

Registracija Stalhorsesa

Nažalost, igrači ne mogu registrirati Stalhorse sa stabilnim sustavom. Kada se približi konjušnici, upravitelj konjušnice će reagirati sa strahom i nema mogućnosti registracije Stalhorsea.

Zahtjev konjske garde

Međutim, Stalhorses još uvijek mogu koristiti. Konjušar po imenu Toffa u štali Outskirts Stable, koja se nalazi na koordinatama -1445, -1251, 0034, želi vidjeti kostur konja izbliza. Igrači mogu dovesti Stalhorsea u Toffu kako bi započeli zadatak 'The Horse Guard's Request'. Jašući Stalhorse do konjušnice i približavajući se Toffa, igrači će pokrenuti dijaloški okvir i dobiti nagradu od 50 rupija i Pony Point.

Zaključak

Iako se Stalhorses ne mogu držati ili registrirati kao obični konji, oni pružaju jedinstveno i korisno iskustvo u The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom. Igrači mogu pronaći i jahati ova nemrtva stvorenja, pa čak i dovršiti potragu za posebnu nagradu. Dakle, osedlajte se i krenite u avanturu sa Stalhorseom danas!

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 dolara

Najnovije vijesti

Preko 100 igrača za okršaj u TFT Setu 11, prvom EMEA Golden Spatula Cupu
2024-04-25

Preko 100 igrača za okršaj u TFT Setu 11, prvom EMEA Golden Spatula Cupu

Vijesti