Vijesti

February 13, 2024

Izrada broda Sambuk: dominirajte morima uz razornu vatrenu moć

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Brod Sambuk, također poznat kao Pyromaniac, krajnji je cilj završne igre za svakog kapetana broda u Lubanji i kostima koji želi zapaliti mora.

Izrada broda Sambuk: dominirajte morima uz razornu vatrenu moć

Dobivanje Sambukovog nacrta

Da biste nabavili Sambuk nacrt, prvo morate dosegnuti Cutthroat rang Infamy, drugi najviši rang u igri. Nakon što postignete ovaj rang, možete kupiti nacrt na Helmovom crnom tržištu za 5000 komada osmice. Yanita Nara, barmenica u Le Mont Muet u Sainte-Anneu, prodat će vam nacrte ako imate potrebnu sramotu i novčiće.

Izrada Sambuka

Nakon što nabavite nacrte, trebat će vam sljedeći materijali za izradu Sambuka:

  • 15 Greenheart Plank
  • 15 Ingoti magnetita
  • 12 Roselle Platno
  • 4 Drveni katran
  • 4 Zupčanik
  • 2 Torzijska opruga
  • Konac jegulje
  • 12 000 srebra

Wood Tar, Cogwheel i Torsion Springs mogu se opljačkati i opljačkati s Le Compagnie brodova i naselja. Nakon što prikupite sve potrebne materijale, posjetite brodograditelja da izradi vaš Sambuk.

Isplati li se Sambuk?

Ako uživate u borbi iz neposredne blizine i nanošenju ogromne štete, onda je Sambuk definitivno vrijedan toga. Njegov Scorched perk vam omogućuje da nanesete 5000 Burning damage kada primijenite efekt plamena na neprijateljski brod, a svi brodovi koji su plameni primaju 30 posto veću štetu. Osim toga, Sambuk ima više otvora za oružje, pet utora za namještaj i može se opremiti oružjem u svim glavnim utorima. Međutim, ima slabiju čvrstoću trupa u usporedbi s drugim DPS brodovima.

Zaključno, brod Sambuk je zastrašujuće plovilo koje nagrađuje vješte kapetane svojom razornom vatrenom moći. Dobivanjem nacrta i prikupljanjem potrebnih materijala, možete izraditi ovaj brod i dominirati morima u Lubanji i kostima.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 dolara

Najnovije vijesti

Preko 100 igrača za okršaj u TFT Setu 11, prvom EMEA Golden Spatula Cupu
2024-04-25

Preko 100 igrača za okršaj u TFT Setu 11, prvom EMEA Golden Spatula Cupu

Vijesti