Vijesti

February 14, 2024

Istražite ogromni svijet Embervalea u Enshrouded: A Survival RPG

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Uvod

Enshrouded je RPG za preživljavanje koji nudi igračima priliku da istraže golemi otvoreni svijet Embervalea. Sa svojim širokim rasponom aktivnosti kao što su izrada, borba, izgradnja i pljačka, Enshrouded pruža igračima ogromnu slobodu da oblikuju vlastito iskustvo igranja.

Istražite ogromni svijet Embervalea u Enshrouded: A Survival RPG

Platforme

Ako ste zainteresirani za igranje igre Enshrouded, važno je znati na kojim je platformama dostupna. Trenutačno je Enshrouded u ranom pristupu na PC-u, s planovima za pokretanje na PlayStationu i Xboxu u budućnosti. Iako su točni datumi izlaska za ove platforme nepoznati, očekuje se da će se poklopiti s odlaskom igre iz ranog pristupa, što se predviđa krajem 2024. do početka 2025. godine.

Igrači na konzoli morat će biti strpljivi jer je Enshrouded potvrđen samo za izdavanje na PlayStation 5 i Xbox Series X|S. Iako postoji mogućnost dodatnih izdanja konzole, to je malo vjerojatno. Stoga, ako želite doživjeti čuda Embervalea, najbolje je da igrate na PC-u, PS5 ili Xbox Series X|S.

Rani pristup i buduća ažuriranja

Kraj Enshroudedovog razdoblja ranog pristupa nema službeni datum, ali se procjenjuje da će biti oko prosinca 2024. ili siječnja 2025. Razvojni tim cilja na vremenski okvir od otprilike godinu dana, ali to nije zajamčeno. U međuvremenu, Enshrouded tim aktivno radi na karti puta, osigurava redovita ažuriranja i sluša povratne informacije igrača kako bi poboljšao značajke igre i implementirao potrebne promjene.

Zaključak

Ako uživate u uzbuđenju izrade zgrada i baza, traženja moćnog plijena, borbe s moćnim neprijateljima i stvaranja ultimativne gradnje klase, Enshrouded je igra za vas. Međutim, ako željno iščekujete izlazak konzole, morat ćete biti strpljivi jer programeri još nisu objavili točan datum. Pratite nas za buduća ažuriranja i više informacija o konzolnom izdanju Enshrouded.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 dolara

Najnovije vijesti

Preko 100 igrača za okršaj u TFT Setu 11, prvom EMEA Golden Spatula Cupu
2024-04-25

Preko 100 igrača za okršaj u TFT Setu 11, prvom EMEA Golden Spatula Cupu

Vijesti