Vijesti

February 15, 2024

Ispravljanje greške u potrazi za besmrtnim carstvom u prošloj epohi: brza rješenja za povratak na pravi put

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Uvod

U Last Epoch, većina zadataka je jednostavna i može se dovršiti bez ikakvih problema. Međutim, postoji jedna potraga pod nazivom Immortal Empire koja ima grešku koja sprječava igrače da je dovrše. Srećom, postoji nekoliko rješenja za ispravljanje ove pogreške.

Ispravljanje greške u potrazi za besmrtnim carstvom u prošloj epohi: brza rješenja za povratak na pravi put

Susret s Bugom

Kada igrači naiđu na grešku u potrazi za Besmrtnim carstvom, to se obično događa nakon razgovora s Outcast Seer-om. Umjesto borbe, ništa se ne pojavljuje, zbog čega igrači lutaju područjem u potrazi za rješenjem.

Rješavanje greške

Postoje tri glavna načina da se popravi pogreška potrage Immortal Empire u Last Epoch:

  1. Prijeđite na sljedeće područje na karti, The Fallen Tower. Nakon ulaska u ovu novu zonu, potraga za Besmrtnim carstvom automatski će se završiti.
  2. Vratite se na područje prethodnog šefa i ponovno se borite s njim. Neki igrači na temi Reddita koji raspravljaju o napredovanju kroz potragu Besmrtnog carstva prijavili su ovo kao radni popravak.
  3. Ako rješenja u igri ne rade, pokušajte se ponovno prijaviti. Ponovno pokretanje Last Epoch tri ili četiri puta je poznato kako bi se riješila pogreška potrage Immortal Empire.

Dodatna razmatranja

Vrijedno je napomenuti da su neki igrači popravili ovu grešku tako što su se pridružili tuđim zabavama Last Epoch. Međutim, tri gore spomenuta rješenja trebala bi biti dovoljna da se vratite na pravi put. Osim toga, važno je provjeriti status poslužitelja igre prije pokušaja bilo kakvih popravaka, jer drugi elementi također mogu biti pogođeni kada poslužitelji Last Epocha ne rade. Ako poslužitelji ne rade, morat ćete pričekati Eleventh Hour Games da ih vrati na mrežu.

Zaključak

Ako naiđete na pogrešku potrage Besmrtnog carstva u Posljednjoj epohi, ne brinite. Slijedeći gore navedene korake, možete brzo riješiti problem i nastaviti svoje putovanje u igri.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 dolara

Najnovije vijesti

Preko 100 igrača za okršaj u TFT Setu 11, prvom EMEA Golden Spatula Cupu
2024-04-25

Preko 100 igrača za okršaj u TFT Setu 11, prvom EMEA Golden Spatula Cupu

Vijesti