Vijesti

February 14, 2024

Igranje Last Epocha na Steam Decku: Performanse, podrška kontrolera i ograničenja

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Uvod

Last Epoch je najnoviji ARPG koji se pojavio na tržištu, nudeći igračima uzbudljivo iskustvo putovanja kroz vrijeme i puzanja po tamnicama u smrtonosnom svijetu Eterre. S izlaskom na PC putem Steama, mnogi igrači se pitaju može li se Last Epoch igrati na prijenosnom Steam Decku. U ovom ćemo članku istražiti mogućnosti i ograničenja igranja Last Epocha na Steam Decku.

Igranje Last Epocha na Steam Decku: Performanse, podrška kontrolera i ograničenja

Igranje Last Epoch na Steam Decku

Da, moguće je igrati Last Epoch na Steam Decku. Last Epoch je dostupan na PC-u putem Steama, a igrači koji su ga testirali na Steam Decku izvijestili su da radi dobro, iako s nekoliko nedostataka.

Izvođenje

Igrači su otkrili da Last Epoch može doseći 60 FPS na Steam Decku kada koristi smanjene grafičke postavke i manju rezoluciju od 1152x768. Igra radi glatko pri ovom broju sličica u sekundi, a neki igrači čak radije igraju ARPG na Steam Decku.

Ako ste voljni žrtvovati broj sličica u sekundi, možete povećati grafičke postavke ili malo povećati razlučivost na 30 ili 45 FPS.

Podrška kontrolera

Jedan veliki nedostatak s kojim su se igrači susreli je nedostatak podrške za kontroler na Steam Decku. Trenutačno igrači ne mogu koristiti kontrole Steam Decka ni u jednom izborniku, pa je za navigaciju potreban miš. Međutim, očekuje se da će bolja podrška za kontroler biti dostupna u nadolazećem ažuriranju 1.0.

Zaključak

Zaključno, Last Epoch se može igrati na Steam Decku, pružajući igračima priliku da uživaju u igri u pokretu. Iako postoje neka ograničenja, kao što je potreba za mišem za navigaciju i trenutačni nedostatak podrške za kontroler, igra dobro radi na Steam Decku sa smanjenim grafičkim postavkama. Budući da programeri nastavljaju poboljšavati igru, vjerojatno je da će ta ograničenja biti riješena u budućim ažuriranjima. Dakle, ako ste obožavatelj Last Epocha i posjedujete Steam Deck, isprobajte ga i doživite svijet Eterre gdje god idete!

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 dolara

Najnovije vijesti

Preko 100 igrača za okršaj u TFT Setu 11, prvom EMEA Golden Spatula Cupu
2024-04-25

Preko 100 igrača za okršaj u TFT Setu 11, prvom EMEA Golden Spatula Cupu

Vijesti