Vijesti

October 30, 2023

Igranje Counter-Strikea na Macu: CS2 dostupnost i ažuriranja

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Dok većina igrača iskusi Counter-Strike na Windowsima, do ove godine mnogi su igrači još uvijek birali igrati Counter-Strike na Macu. Poslužitelji igre bili su podijeljeni između operativnih sustava, tako da su srećom baze igrača bile podijeljene, a ne odvojene.

Igranje Counter-Strikea na Macu: CS2 dostupnost i ažuriranja

Igra je još uvijek primala ažuriranja za Mac verziju do izdanja CS2, što se ne može reći za svaku igru ​​na platformi. Igrači su čak dobili najnoviju operaciju, Operation Riptide, na verziji za Mac. Jednom zauvijek ćemo odgovoriti na pitanje – možete li igrati Counter Strike 2 verziju za Mac?

Igranje CS2 na Macu

Počnimo s lošim vijestima ovaj put: trenutno nema priključka za Counter Strike 2 Mac.

Counter-Strike na Macu je bio moguć zbog niskih sistemskih zahtjeva igre. Budući da je broj sličica u sekundi važan dio igre, nećete naći mnogo Macova u konkurentskom Counter-Strikeu. Unatoč tome, igra je radila relativno dobro na većini Mac računala iz prošlog desetljeća. U nastavku možete provjeriti je li vaš Mac mogao pokrenuti igru ​​s minimalnim sistemskim zahtjevima.

Valve još nije potvrdio hoće li CS2 biti dostupan na Macu. Pozivnice za beta verziju poslane su samo Windows igračima, ali za to može postojati mnoštvo razloga. Pretpostavili bismo da će biti dostupan u nekom trenutku nakon prvog izdanja sustava Windows.

Valve općenito podržava igranje na Macu, pa bi bilo prilično iznenađenje da to prestane. Međutim, nedavno je Valve najavio mogućnost povrata novca za Mac igrače, tako da to ne sluti na dobro.

Zašto Counter-Strike na Macu nije bio popularniji?

Ne postoji jedan konkretan odgovor za ovo. Valve je podržao verziju za Mac, tako da oni koji žele igrati, mogu. Međutim, Macovi se češće koriste u druge svrhe osim igranja. Na primjer, glazbena produkcija i uređivanje videa iznimno su uobičajeni na Macu, s hardverom prilagođenim tim zadacima.

To je uglavnom demografski problem. Oni koji si mogu priuštiti Mac, često si mogu priuštiti i namjensko računalo za igranje s Windowsima, gdje ima mnogo smisla igrati Counter-Strike za puno glatkije iskustvo.

Je li Mac dobio svako ažuriranje Counter-Strikea?

Do sada, da. Mac igrači imali su pristup svim istim sadržajima koje su imali Windows igrači i zajedno su stajali u redu čekanja u igrama povezivanja. Ovo je zadržalo dosljednost u cijelom području i omogućilo Mac igračima da ostanu u potpunosti ažurirani.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 dolara

Najnovije vijesti

Preko 100 igrača za okršaj u TFT Setu 11, prvom EMEA Golden Spatula Cupu
2024-04-25

Preko 100 igrača za okršaj u TFT Setu 11, prvom EMEA Golden Spatula Cupu

Vijesti