Vijesti

October 30, 2023

Guild Esports osigurava investiciju od 1 milijun funti za širenje u regiji MENA

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Guild Esports, međunarodna esport organizacija, objavila je da je potpisala ugovor o pretplati za prikupljanje do milijun funti. Ulaganje dolazi od istaknutog esports, kreiranja sadržaja i medijskog brenda.

Guild Esports osigurava investiciju od 1 milijun funti za širenje u regiji MENA

Širenje poslovanja

Guild Esports planira iskoristiti sredstva za proširenje svojih poslovnih operacija, s posebnim fokusom na regiju Bliskoistočne Sjeverne Afrike (MENA). Predviđa se da će ova regija imati 88 milijuna igrača do 2026., što je čini obećavajućim tržištem za esport.

Detalji ulaganja

Ulaganje od milijun dolara uključuje dva bezuvjetna plaćanja od 250.000 funti. Dodatno, tu je i treća tranša pretplate od £500,000, koja je uvjetovana pregovorima i ulaskom u širi komercijalni ugovor između brenda i Guilda.

Iskorištavanje prilike

Guild Esports prepoznaje sve veći međunarodni apetit za esport, posebno u regiji MENA. Izvršna direktorica Jasmine Skee naglašava da je ovo ulaganje ključno za promicanje njihove vizije da postanu vodeći međunarodni medijski brend usmjeren na esport i igre.

Produbljivanje veza

Guild Esports raduje se produbljivanju veza s ulagačkim brendom jer vjeruju da je to komplementaran posao. Ovo partnerstvo pomoći će Guild Esportsu da ojača svoju poziciju u industriji i učvrsti svoju prisutnost u MENA regiji.

Prijavite se za GI Daily kako biste primali najnovije vijesti i ažuriranja izravno u svoju pristiglu poštu.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 dolara

Najnovije vijesti

Preko 100 igrača za okršaj u TFT Setu 11, prvom EMEA Golden Spatula Cupu
2024-04-25

Preko 100 igrača za okršaj u TFT Setu 11, prvom EMEA Golden Spatula Cupu

Vijesti