Vijesti

February 14, 2024

Gnomeregan Raid: novi izazovi i vrijedan plijen čekaju vas u WoW sezoni otkrića

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Uvod

Druga faza Season of Discovery donosi uzbudljivo novo raid iskustvo za igrače u igri World of Warcraft (WoW). Bivši glavni grad Gnomea, Gnomeregan, pretvoren je u raciju za 10 igrača, nudeći nove izazove i vrijedan plijen.

Gnomeregan Raid: novi izazovi i vrijedan plijen čekaju vas u WoW sezoni otkrića

Gnomeregan: Od tamnice do racije

Gnomeregan je poznata lokacija za one koji su igrali WoW Classic. Prethodno je to bila tamnica od 29 do 38 razine za pet igrača. Međutim, u drugoj fazi WoW sezone otkrića, Gnomeregan je preuređen u raciju dizajniranu za igrače razine 40.

Resetiraj raspored

Ako se pitate kada se racija Gnomeregan resetira, evo što trebate znati. U prva dva tjedna nakon lansiranja, Gnomeregan će se resetirati jednom tjedno. Prvo resetiranje dogodilo se 13. veljače, a drugo resetiranje je zakazano za 20. veljače. Nakon drugog zaključavanja, Gnomeregan će se resetirati svaka tri dana, počevši od 23. veljače.

Provjera spremanja instance

Da biste provjerili u koje je instance spremljen vaš lik, slijedite ove korake:

  1. Korak 1
  2. Korak 2
  3. 3. korak

Zaključak

Gnomeregan raid u WoW Classic Season of Discovery nudi uzbudljivo novo raid iskustvo za igrače. Sa svojim obnovljenim dizajnom i izazovnim susretima, pruža priliku igračima razine 40 da testiraju svoje vještine i zarade vrijedan plijen. Obavezno uzmite u obzir raspored resetiranja kako biste učinkovito isplanirali svoje pljačkaške aktivnosti. Ne zaboravite provjeriti u koje je instance vaš lik spremljen za glatko iskustvo igranja. Pripremite se istražiti bivšu prijestolnicu Gnomea i osvojiti Trogge koji su preuzeli Gnomeregan!

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 dolara

Najnovije vijesti

Preko 100 igrača za okršaj u TFT Setu 11, prvom EMEA Golden Spatula Cupu
2024-04-25

Preko 100 igrača za okršaj u TFT Setu 11, prvom EMEA Golden Spatula Cupu

Vijesti