Vijesti

October 28, 2023

G2 protiv BLG: Svjetsko prvenstvo 2023. u Švicarskoj

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Trenutak je "uradi ili umri" za G2 i BLG dok se sučeljavaju u posljednjem krugu Worlds 2023 Swiss Stage. Tko će proći u sljedeću fazu? Razbijmo to.

G2 protiv BLG: Svjetsko prvenstvo 2023. u Švicarskoj

Pregled

G2 i BLG natjecat će se u finalnoj Bo3 seriji Swiss Stagea kako bi osigurali mjesto u Knockout fazi. Unatoč jakom startu obje momčadi, u odlučujućoj seriji su pokazali neke slabosti.

Izazovi G2

Čini se da G2 ima problema s pripremom nacrta. U svojoj seriji protiv NRG-a i Gen.G-a, borili su se da uspore igru ​​i čekaju prave skokove snage. NRG se pokazao jačim i proaktivnijim, dok je Gen.G također predstavljao izazov. G2 se mora pozabaviti ovim problemima u seriji protiv BLG-a.

Izvedba BLG-a

BLG je imao pristojan rezultat protiv T1, ali nije uspio poraziti korejski tim. Uhvatio ih je nespremne izbor Tahma Kencha i nisu se uspjeli prilagoditi u drugoj utakmici. Dodatno, bilo je nekih slučajeva pretjeranog istezanja i nedostatka koordinacije u ključnim timskim borbama.

Ključni čimbenici

Ishod dvoboja uvelike će ovisiti o sastavima momčadi. BLG-ovo meta čitanje je solidno i oni mogu učiti iz svog iskustva protiv T1. G2, s druge strane, mora biti proaktivniji i pronaći načine za pobjedu u ranoj igri. Meč u donjoj liniji bit će ključan za Hansa Samu i Mikyxa.

Predviđanje

Teško je predvidjeti ishod zbog važnosti odabira strane. Međutim, očekujem tijesnu seriju s pobjedom 2-1 za obje strane. BLG bi mogao imati malu prednost zbog svojih ukupno boljih nacrta.

Prognoza: G2 1 – 2 BLG

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 dolara

Najnovije vijesti

Preko 100 igrača za okršaj u TFT Setu 11, prvom EMEA Golden Spatula Cupu
2024-04-25

Preko 100 igrača za okršaj u TFT Setu 11, prvom EMEA Golden Spatula Cupu

Vijesti