Vijesti

February 12, 2024

Fortnite's Reaper's Showtime Emote: Omaž hotelu Hazbin

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Uvod

S vremena na vrijeme novi osjećaj Fortnitea preuzme igru. To je upravo ono što je "Reaper's Showtime". Plesna emocija za 300 V-Bucksa pojavila se u Fortniteovoj trgovini 11. veljače, a svi koji su igrali igricu i vidjeli je u trgovini tražili su više informacija. Reaper's Showtime se počeo pojavljivati ​​u satima nakon izlaska, ali što je to i o čemu se radi?

Fortnite's Reaper's Showtime Emote: Omaž hotelu Hazbin

Podrijetlo Emotea

Emocija Reaper's Showtime u Fortniteu posveta je Prime Video animiranoj seriji, Hazbin Hotelu i liku Alastoru zvanom "Radio Demon". Hazbin Hotel je premijerno predstavio pilot 2019., a puna sezona debitirala je u siječnju 2024. Pjesma koja se nalazi u emotu je pjesma obožavatelja pod nazivom "Insane", Black Gryph0n i Baasik, koju je podržao kreator serije .

Opis hotela Hazbin

"Hazbin Hotel je priča o Charlie, princezi pakla, dok slijedi svoj naizgled nemogući cilj rehabilitacije demona kako bi na miran način smanjila prenaseljenost u svom kraljevstvu", stoji u opisu serije Fandom Wiki. Serija je upravo završila svoju prvu sezonu s finalom 2. veljače 2024., a druga sezona već je potvrđena. Serija je stekla popularnost od izlaska svoje prve sezone, a svih osam epizoda sada se može gledati na Prime Video.

Zaključak

Emocija Fortnitea "Reaper's Showtime" posveta je animiranoj seriji Hazbin Hotel i njenom liku Alastoru. Emocija, dostupna za 300 V-Bucksa, sadrži pjesmu "Insane" koju su napravili obožavatelji Black Gryph0na i Baasika. Hazbin Hotel priča priču o Charlie, princezi pakla, i njezinom cilju rehabilitacije demona. Prva sezona serije nedavno je završila, a druga sezona je potvrđena. Obožavatelji serije mogu uživati ​​u emocijama i pjesmi dok čekaju nove epizode. Prenesite svih osam epizoda Hazbin Hotela na Prime Video.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 dolara

Najnovije vijesti

Preko 100 igrača za okršaj u TFT Setu 11, prvom EMEA Golden Spatula Cupu
2024-04-25

Preko 100 igrača za okršaj u TFT Setu 11, prvom EMEA Golden Spatula Cupu

Vijesti