Vijesti

November 23, 2023

Fortnite Eminem Crossover: Big Bang događaj i izvedba u igri

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Fortnite se priprema za svoj sljedeći događaj uživo, a to će biti križanje ni s kim drugim do Eminemom. Nedavne bilješke o zakrpama dale su nam neke naznake o tome što možemo očekivati ​​i čini se da nas čeka poslastica.

Fortnite Eminem Crossover: Big Bang događaj i izvedba u igri

Događaj Big Bang

Nakon dugog čekanja, koncerti se vraćaju u Fortnite s Big Bang događajem. Ovaj put, sve je u znaku Eminema. Ne samo da će nastupati u igri, već će biti i Eminemov skin i potencijalno više sadržaja.

Novi Eminem Skin

Zahvaljujući nekim posvećenim datataminerima na Twitteru, sada znamo da je otkriven novi Eminemov skin. Epic je čak potvrdio svoje postojanje. Ova koža će biti dostupna u trgovini s više stilova, omogućujući igračima da se obuku kao Slim Shady. Ali ovo nije samo redoviti dodatak trgovini artiklima; dio je Fortnite Big Banga, koji označava kraj tekuće sezone.

Performanse u igri

Kao dio događaja za kraj sezone, održat će se nastup Eminema u igri. Obožavatelje očekuje kratki rap koncert koji će zasigurno ostaviti upečatljiv dojam. Međutim, ako ste se nadali nekom razvoju zapleta, ne brinite. Leakeri su uvjeravali igrače da je koncert samo jedan aspekt događaja. Bit će tu i neke priče koja postavlja pozornicu za sljedeću sezonu.

Nastavak preuzimanja radija

Ovaj crossover događaj je nastavak Eminemovog prethodnog angažmana u Fortniteu. U 2. poglavlju preuzeo je radio, ali sada ga podiže na višu razinu tako što je dio same igre.

Pripremite se za Fortnite Eminem crossover događaj, gdje se igre i glazba sudaraju na epski način!

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 dolara

Najnovije vijesti

Preko 100 igrača za okršaj u TFT Setu 11, prvom EMEA Golden Spatula Cupu
2024-04-25

Preko 100 igrača za okršaj u TFT Setu 11, prvom EMEA Golden Spatula Cupu

Vijesti