Vijesti

November 9, 2023

Emil Larssen ostaje u LEC timu Infinite Realitya, donoseći stabilnost i novu postavu za sezonu 2024.

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Emil "Larssen" Larsson, igrač srednje linije LEC tima Infinite Realitya, postigao je usmeni dogovor da ostane u organizaciji u nadolazećoj sezoni. Ovo je iznenađenje, budući da je Larssen prvobitno izvijestio da je u rujnu postigao dogovor s KOI-jem, produžujući svoj ugovor na još četiri godine. Međutim, zbog problema u partnerstvu KOI-Infinite Reality, Larssen je odlučio istražiti druge mogućnosti.

Emil Larssen ostaje u LEC timu Infinite Realitya, donoseći stabilnost i novu postavu za sezonu 2024.

Neizvjesnosti i pregovori

Prekid suradnje između KOI-a i Infinite Realitya naveo je Larssena da raskine usmeni dogovor o produženju ugovora. Krajem listopada Larssen je počeo aktivno tražiti druge timove, s obzirom na neizvjesnosti oko budućnosti organizacije. KOI je pokušao pregovarati s igračima kako bi zadržao ključne članove svog popisa, ali neizvjesnosti u organizacijskim proračunima onemogućile su pregovore.

Ponude drugih timova

Larssen, poznat po svojim prošlim postignućima i talentu, zainteresirao se za Excel Esports, kao i za druge LEC i LCS timove izvan sezone. Timovi kao što su SK Gaming, Vitality i FlyQuest navodno su razmatrali Larssena za svoje početne postave. Međutim, sada kada je Larssen usmeno pristao ostati s Infinite Realityjem, drugi igrači koji su stavljeni na čekanje zbog Larssenove dostupnosti sada se mogu uzeti u obzir.

Budućnost beskonačne stvarnosti

Budući da Larssen ostaje, LEC tim Infinite Realitya želi izgraditi svoju novu postavu za sezonu 2024. Prema GCD-u, top laner Szygenda i AD carry Comp već imaju ugovor do 2025. odnosno 2024. godine. Međutim, jungler Malrang i support Advienne imaju ugovore koji istječu ove godine i navodno istražuju nove mogućnosti.

Zaključno, Larssenova odluka da ostane s LEC timom Infinite Realitya donosi stabilnost u organizaciju i omogućuje im da se usredotoče na izgradnju svoje nove postave za nadolazeću sezonu. Bit će zanimljivo vidjeti kako će se tim ponašati i koje će nove marke uvesti.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 dolara

Najnovije vijesti

Preko 100 igrača za okršaj u TFT Setu 11, prvom EMEA Golden Spatula Cupu
2024-04-25

Preko 100 igrača za okršaj u TFT Setu 11, prvom EMEA Golden Spatula Cupu

Vijesti