Vijesti

February 14, 2024

Dosezanje razine 100 u prošloj epohi: izazovno putovanje s velikim nagradama

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Uvod

Pitate li se koja je najveća razina u popularnom ARPG-u, Last Epoch? Ako tek trebaš započeti svoju avanturu, možda ćeš htjeti saznati najvišu razinu igre kako bi mogao shvatiti koliko ćeš morati grindati—a evo i odgovora.

Dosezanje razine 100 u prošloj epohi: izazovno putovanje s velikim nagradama

Maksimalna razina

U Last Epoch-u maksimalna razina koju možete dosegnuti je 100. Međutim, važno je napomenuti da se to odnosi samo na osnovnu razinu, a ne na vašu razinu vještine ili razinu majstorske klase. Razina vještine ograničena je na 20, ali se granica može povećati s određenim dodacima opreme.

Prednosti prelaska na višu razinu

Kako napredujete kroz osnovne razine, dobit ćete nekoliko pogodnosti koje će vam pomoći na vašem putu do razine 100:

  • Dobijte +5 bodova zdravlja i +1 bod zdravlja za upotrebu napitka po razini
  • Primite jedan pasivni bod svake razine nakon treće razine
  • Otključajte dodatna mjesta za specijalizaciju za vještine na razini tri, devet, 19, 34 i 49
  • Otključajte pasivne vještine ovisno o vašoj klasi

Grind do razine 100

Doći do razine 100 u Last Epoch nije lak zadatak. Dok se prve razine možda neće činiti kao grind, težina se značajno povećava kako se približavate kraju igre. Igrači koji su uspjeli pobijediti igru ​​slažu se da je potrebno puno više rada da se dođe od razine 80 do 100 nego da se dostigne razina 80 od početka. Stoga budite spremni uložiti znatnu količinu vremena i strpljenja ako želite postići maksimalnu razinu Last Epocha.

Vrijeme je da dosegnete razinu 100

Količina vremena koja je potrebna da dosegnete razinu 100 u Last Epoch varira ovisno o vašoj građi karaktera. Neki igrači su postigli ovaj podvig u samo tjedan dana, dok će drugima možda trebati mjeseci da postignu isti cilj. Kako biste brzo prešli na višu razinu, usredotočite se na dovršavanje zadataka kako biste otključali nova područja i šefove, pobijedili mafije kad god je to moguće i komunicirali sa svetilištima iskustva. Međutim, ne zaboravite uživati ​​u svom putovanju do razine 100 jer je samo iskustvo najvažniji aspekt.

Zaključak

U zaključku, maksimalna razina u Last Epoch-u je 100. Iako napor da se postigne ova razina može biti izazovan, prednosti i nagrade na tom putu čine ga vrijednim truda. Bilo da postignete razinu 100 u tjednu ili mjesecima, ne zaboravite uživati ​​u procesu i uživati ​​u osjećaju postignuća kada konačno postignete svoj cilj.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 dolara

Najnovije vijesti

Preko 100 igrača za okršaj u TFT Setu 11, prvom EMEA Golden Spatula Cupu
2024-04-25

Preko 100 igrača za okršaj u TFT Setu 11, prvom EMEA Golden Spatula Cupu

Vijesti