Vijesti

February 13, 2024

Dominantni TAQ Evolvere: moćni LMG za Warzone drugu sezonu

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Uvod

TAQ Evolvere, LMG predstavljen u sezoni One Reloaded, teško je pronašao svoje mjesto u Warzoneu. Međutim, nedavni ljubitelji konačno su učinili ovo oružje vrijednim razmatranja.

Dominantni TAQ Evolvere: moćni LMG za Warzone drugu sezonu

Poboljšane performanse

Raven Software značajno je poboljšao TAQ Evolvere u drugoj sezoni. Povećali su maksimalnu i minimalnu štetu i dodali nove skoro srednje vrijednosti štete i raspona. Ove promjene su imale za cilj osigurati da oružje ostane učinkovito u dugotrajnim pucnjavama. Unatoč tim naporima, status LMG-a nije se značajno poboljšao.

Snažni ljubitelji

Kako bi to riješili, programeri su 13. veljače objavili manje ažuriranje koje je uključivalo snažna poboljšanja za TAQ Evolvere. Brzina kretanja oružja povećana je s 4,4 metra u sekundi na 5,1, dok je brzina paljbe smanjena na 500 okretaja u minuti. Iako se nerf stope paljbe može činiti kao nedostatak, nadoknađen je poboljšanjem za 556 Belts Magazine. Ovaj spremnik sada ima povećanu brzinu, vrijeme ADS-a, prednosti brzine kretanja i prednost stope paljbe pri 857rpm.

Dominantni angažmani

Čak i bez časopisa 556 Belts Magazine, TAQ Evolvere je sila na koju treba računati. Prema podacima iz TrueGameData, ovaj LMG se ističe u sukobima kraćim od 50 metara i ima impresivnu brzinu vremena za ubijanje od 679 ms s udaljenosti od 49 metara. Za usporedbu, druge vrhunske metagame puške kao što su Holger 26 i RAM-7 imaju manje vremena za ubijanje u tom rasponu.

Trzaj i opterećenje

Trzaj nije problem kod TAQ Evolvere, što ga čini još lakšim za izradu punjenja. Preporučeno punjenje za TAQ Evolvere u drugoj sezoni Warzone uključuje VT-7 Spitfire Suppressor, Corio Eagleseye 2.5x Optic, Kimura RYN-03 Vertical Grip, 7.62x51mm High Grain Streljivo i SA Kilonova Stock. Ovo punjenje usmjereno je na poboljšanje brzine metka i dometa oštećenja, dok također smanjuje vizualni trzaj.

Zaključak

S nedavnim poboljšanjima i svojom dominantnom izvedbom u sukobima blizu srednjeg dometa, TAQ Evolvere postaje popularan izbor među Warzone igračima. Ako tražite moćni LMG za drugu sezonu, isprobajte TAQ Evolvere!

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 dolara

Najnovije vijesti

Preko 100 igrača za okršaj u TFT Setu 11, prvom EMEA Golden Spatula Cupu
2024-04-25

Preko 100 igrača za okršaj u TFT Setu 11, prvom EMEA Golden Spatula Cupu

Vijesti