Vijesti

February 15, 2024

Diablo 4 Season of Blood: X'Fal's Corroded Signet - Povećajte svoju štetu tijekom vremena izgradnje

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Uvod

Diablo 4 Season of Blood uveo je uzbudljiv novi sadržaj, uključujući šefove završnih igara, mehanike i jedinstvene predmete. Jedan od istaknutih predmeta je X'Falov korodirani pečat, jedinstveni prsten predaka koji nudi prednosti gotovo svakoj klasi.

Diablo 4 Season of Blood: X'Fal's Corroded Signet - Povećajte svoju štetu tijekom vremena izgradnje

X'Fal's Corroded Signet Statistika

  • Klasa: Sve klase
  • Vrsta artikla: Unikatni prsten
  • Potrebna svjetska razina: Svjetska razina četiri
  • Učinak: sretan pogodak
    • Vaši efekti štete tijekom vremena imaju do 50% šanse da eruptiraju, nanoseći 5,0-6,0 štete iste vrste neprijateljima u blizini.

X'Falov korodirani pečat daje bonus za sretan pogodak, dajući 50% šanse za pojavu čarolija i učinaka štete tijekom vremena. Kada dođe do erupcije, neprijatelji u blizini dobivaju istu vrstu štete. Zbog toga je Signet posebno vrijedan za igrače koji nanose štetu tijekom vremena, kao što su Bleed Barbarians ili Fire Sorcerers, jer povećava njihovu pasivnu štetu.

Dobivanje X'Falovog korodiranog pečata

X'Fal's Corroded Signet jedinstvena je stavka koja se može dobiti nasumičnim ispuštanjem iz aktivnosti više razine u Diablu 4. Ima postotak pada od dva posto, tako da igrači trebaju biti spremni na potencijalno dugotrajno igranje.

Kako bi povećali šanse za dobivanje Signeta, igrači mogu sudjelovati u svjetskim događajima kao što su Helltides, Legion Gathers i World Bosses. Ovi događaji nude veću gustoću neprijatelja, mini-šefova i škrinja, povećavajući vjerojatnost pronalaska pečata. Međutim, važno je napomenuti da nije zajamčeno da će Signet ispasti iz ovih događaja.

Da bi ispunili uvjete za dobivanje Signeta, igrači moraju igrati na svjetskoj razini tri ili četiri. Preporuča se doći do četvrte razine svijeta kako biste imali pristup drugim predmetima završne igre, kao što su Sluz-Slick Eggs ili Shards of Agony, koji su korisni za suočavanje s težim bossovima u Diablo 4 drugoj sezoni.

Iako ne postoji zajamčena metoda za dobivanje Pečata, fokusiranje na svjetske događaje ili noćne more tamnice najučinkovitije je korištenje vremena. Ove aktivnosti nude najbolje šanse za stjecanje ovog moćnog Jedinstvenog prstena.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 dolara

Najnovije vijesti

Preko 100 igrača za okršaj u TFT Setu 11, prvom EMEA Golden Spatula Cupu
2024-04-25

Preko 100 igrača za okršaj u TFT Setu 11, prvom EMEA Golden Spatula Cupu

Vijesti