Vijesti

February 13, 2024

Ažuriranje druge sezone Warzonea: balansiranje oružja, promjene u kvaliteti života i ispravci grešaka

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Nešto manje od tjedan dana nakon početnog ažuriranja druge sezone MW3, Raven Software je danas objavio malu zakrpu za Warzone koja se bavi balansiranjem oružja, promjenama kvalitete života i ispravcima grešaka.

Ažuriranje druge sezone Warzonea: balansiranje oružja, promjene u kvaliteti života i ispravci grešaka

Prilagodbe oružja

Meta kratkog dometa druge sezone nema jasnog favorita. AMR9, RAM-9, HRM-9 i WSP-9 sve su održive opcije i svaka nudi svoje prednosti koje ih razlikuju od drugih izbora. Razvojni programeri su vjerojatno dodali novog protivnika u kombinaciju smanjivanjem udarca Strikera 9, širenja paljbe iz bokova i povećanjem brzine metka.

Brzina kretanja TAQ Evolvere je povećana, a brzina paljbe značajno smanjena sa 706 okretaja u minuti na 500 okretaja u minuti. Obje promjene naštetile su LMG-u, ali časopis 556 Belts dobio je poboljšanje koje povećava tu brzinu paljbe sve do 857 okretaja u minuti, povećava brzinu kretanja za 16 posto i ubrzava ADS vrijeme u cijelosti.

Većina Warzone igrača gravitira prema korištenju XRK Stalkera nakon što je u najnovijem ažuriranju postao snajperska puška za jedan metak, ali komplet za pretvorbu JAK Tyrant 762 za Longbow ulazi u razgovor nakon što su njegovo ADS vrijeme i brzine kretanja poboljšani. Na kraju, WSP Stinger bit će teže koristiti nakon što je njegov udarac pištoljem postao puno gori.

Promjene kvalitete života i ispravci grešaka

Druga sezona također je uvela nove promjene u kvaliteti života, kao što je brža regeneracija zdravlja, nove ikone opasnih zona koje označavaju područje koje će pokriti precizni zračni napad ili bespilotna letjelica i poboljšano oružje za otimanje zemlje kako bi imali više šanse u borbi protiv njih pištolj za punjenje. Ažuriranje od 13. veljače proširuje tu početnu zakrpu rješavanjem svih labavih stvari.

Razvojni programeri Warzonea dodali su oznaku različitim modovima koja pokazuje koliko dugo meč traje i uveli su novu značajku koja omogućuje spremanje ili razmjenu oklopa i streljiva kada je ruksak pun.

Osim toga, riješen je problem u Ranked Play Resurgence koji je prikazivao netočnu količinu SR-a dodijeljenog za neke izazove i riješen je problem koji je sprječavao SR izazove da pokažu obavijest kada su dovršeni.

Druge ključne promjene uključuju popravak problema koji je igračima dopuštao dupliciranje predmeta tijekom interakcije s ruksakom i zakrpu za exploit koji je igračima dopuštao da ostanu u plinu na neodređeno vrijeme kombinirajući perk efekte Irradiated i Quick Fix.

Zaključak

Ažuriranje druge sezone Warzonea donijelo je značajne promjene u balansiranju oružja, poboljšanjima kvalitete života i ispravcima grešaka. Meta kratkog dometa sada nudi višestruke održive opcije, a Striker 9 se pojavljuje kao potencijalni konkurent. TAQ Evolvere i časopis 556 Belts primili su prilagodbe koje utječu na njihovu izvedbu. Komplet za pretvorbu JAK Tyrant 762 i XRK Stalker također su doživjeli poboljšanja. Ažuriranje je također uvelo promjene u kvaliteti života, kao što je brža regeneracija zdravlja i poboljšano oružje za otimanje zemlje. Ispravci programskih pogrešaka implementirani su kako bi se riješili problemi u Ranked Play Resurgence i spriječili iskorištavanja. Sve u svemu, ažuriranje poboljšava igranje i pruža uravnoteženije i ugodnije iskustvo za Warzone igrače.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 dolara

Najnovije vijesti

Preko 100 igrača za okršaj u TFT Setu 11, prvom EMEA Golden Spatula Cupu
2024-04-25

Preko 100 igrača za okršaj u TFT Setu 11, prvom EMEA Golden Spatula Cupu

Vijesti