Vijesti

February 15, 2024

Ažuriranje Destiny 2 7.3.5: Poboljšanja oružja sa streljivom i više

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Nadolazeće ažuriranje Destiny 2 7.3.5 trebalo bi donijeti neka prijeko potrebna poboljšanja za određena teška oružja sa streljivom koja se bore da održe korak s konkurencijom. U službenom postu na blogu, Bungie je opisao svoje planove za poboljšanje bacača raketa, bacača granata i mačeva Caster-Frame.

Ažuriranje Destiny 2 7.3.5: Poboljšanja oružja sa streljivom i više

Raketni bacači

Nisu svi raketni bacači stvoreni jednaki, a dva arhetipa, Apex Predator i Cold Comfort, pojavila su se kao najbolji izbori zbog većeg učinka štete. Kako bi izjednačio igralište, Bungie će polirati Precision Frames i High-Impact Frames. Precizni okviri dobit će dva dodatna metka i povećanje štete od pet posto, dok će okviri s visokim udarom također vidjeti povećanje štete, s fokusom na eksplozije za bolje dodavanje jasnoće. Dodatno, dodatna šteta od Bait and Switcha, ključnog čimbenika u dominaciji Apex Predatora i Cold Comforta, bit će smanjena s 35 posto na 30 posto.

Bacači granata

Teški bacači granata, usprkos svojoj matematičkoj snazi, nisu se pokazali kao što se očekivalo. Kako bi to riješio, Bungie će povećati rezerve streljiva za ovo oružje, pružajući između šest i deset hitaca, zajedno s povećanjem štete. Međutim, Spike Grenades će dobiti nerf kako bi se smanjila obvezna upotreba. S druge strane, bacači granata Heavy Wave-Frame dobit će značajno poboljšanje, s 40 posto širim područjem djelovanja i 20 posto povećanjem štete.

Mačevi s kotačićima

Caster-Frame mačevi, rjeđe korišteni arhetip, također će dobiti određenu pozornost u ažuriranju 7.3.5. Uz cijenu smanjenu na četiri energije i povećanje štete od 16 posto, ovi će mačevi postati održivije opcije. Dok Caster-Frame mačevi nude napad iz daljine, često su zanemareni u korist Vortex Framesa ili Lamenta.

Ažuriranje od 5. ožujka također će uključivati ​​razne druge prilagodbe i promjene, kao što su ažuriranja Cruciblea, poboljšanja oružja i živčanja, i više. Igrači mogu očekivati ​​da će potpune bilješke o zakrpama biti objavljene bliže kraju mjeseca. S ovim poboljšanjima, igrači Destiny 2 mogu se veseliti uravnoteženijem i uzbudljivijem iskustvu igranja.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 dolara

Najnovije vijesti

Preko 100 igrača za okršaj u TFT Setu 11, prvom EMEA Golden Spatula Cupu
2024-04-25

Preko 100 igrača za okršaj u TFT Setu 11, prvom EMEA Golden Spatula Cupu

Vijesti