Vijesti

February 13, 2024

Apex Legends sezona 20: Breakout - nove značajke, nadogradnje legende i način rada

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Apex Legends se vratio sa svojom petom godinom bitaka diljem Outlandsa, a sezona 20, Breakout, donosi uzbudljive promjene u igri za sve legendarne legende. Ova sezona uvodi niz ažuriranja, uključujući nadogradnje legendi, prerađene sustave izrade i oklopa, povratak rangiranih ponovno učitanih i još mnogo toga.

Apex Legends sezona 20: Breakout - nove značajke, nadogradnje legende i način rada

Način rada

Jedan od glavnih vrhunaca ove sezone je izdanje načina rada za performanse, koji je sada dostupan igračima trenutne generacije konzola sa zaslonima od 120 Hz. S novim višenitnim sustavom renderiranja, Apex sada može raditi na stabilnih 120 FPS, nudeći poboljšanu vizualnu kvalitetu na svakoj karti, uključujući novi Thunderdome na Mixtape listi za reprodukciju.

Nove značajke

Breakout također predstavlja alat za praćenje nagrada koji je stvorila zajednica i novi Straight Shot LTM. Straight Shot LTM kondenzira Battle Royale iskustvo u manje karte, eliminirajući potrebu za pljačkom i dopuštajući timovima da brzo pronađu borbe. Dodatno, nova opcija ponovnog čekanja ekskluzivna za ovaj način igre omogućuje igračima da pokušaju ponovno sa zaslona gledatelja.

Legenda nadogradnje

Evo oklop evoluirao je u legendarni oklop, pružajući timovima više načina da dosegnu najvišu razinu u svakoj rundi Apex igara. Šteta, grupne tužbe i novi Evo kombajni pomažu igračima da napreduju kroz svaku razinu. Na razini dva i tri, legende dobivaju jedinstvene pogodnosti koje dodatno poboljšavaju njihove sposobnosti i stil igre.

Ponovno učitano

Ranked Reloaded vraća se od sezone 13, nudeći dodatne bonuse igračima koji počinju svoje natjecateljsko trčanje. Novi igrači sada mogu sudjelovati ranije sa smanjenim zahtjevom za računom s razine 50 na 20. Sezona također uklanja privremene mečeve, promotivne probe i skriveno povezivanje s ocjenom vještina. Podjele rangiranja vraćaju se na pola sezone, a nova neograničena granica bodova zarađenih ubojstvima dodaje uzbuđenje natjecateljskoj ljestvici.

Igrajte 20. sezonu

Apex Legends sezona 20 sada je dostupna na svim platformama. Ne propustite nove promjene legendi i sezonske svečanosti. Borbena propusnica trajat će standardna tri mjeseca, zaključno s 13. svibnja. Pridružite se akciji i popnite se na natjecateljskoj ljestvici u ovoj uzbudljivoj sezoni Apex Legends!

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 dolara

Najnovije vijesti

Preko 100 igrača za okršaj u TFT Setu 11, prvom EMEA Golden Spatula Cupu
2024-04-25

Preko 100 igrača za okršaj u TFT Setu 11, prvom EMEA Golden Spatula Cupu

Vijesti