Vijesti

February 14, 2024

8 alternativnih igara koje možete isprobati umjesto Palworlda

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Palworld groznica progutala je gaming zajednicu 2024., ali kao i svi trendovi, na kraju je nestala. Ako počinjete gubiti interes za Palworld i tražite nešto novo za isprobati, evo nekoliko alternativnih igara koje biste trebali razmotriti:

8 alternativnih igara koje možete isprobati umjesto Palworlda

Pokémon

Pokémon je franšiza koja je započela žanr hvatanja stvorenja. Nudi iskustvo borbe i napredovanja vaših suputnika, baš kao i Palworld. Sa svojom bogatom poviješću i profitabilnošću, Pokémon je nezaobilazna igra za svakog ljubitelja ovog žanra. Možete isprobati Pokémon Scarlet & Violet ili Pokémon Legends Arceus, koji ima sličan osjećaj kao Palworld.

Temtem

Temtem je MMO igra koja je stekla popularnost zbog svog zabavnog i vjernog pristupa žanru hvatanja stvorenja. Nudi međusobno povezani svijet i dostupan je na više platformi. Ako tražite igru ​​koja uključuje hvatanje stvorenja, Temtem je izvrstan izbor.

Ni No Kuni

Ni No Kuni, razvijen od strane Level-5, kombinira tipične JRPG elemente igranja s najboljim aspektima Palworlda. Sadrži veliki otvoreni svijet, niz čudovišta za borbu i magične elemente. Franšiza nudi više igara koje možete istražiti.

Ušuškan

Enshrouded je igra usmjerena na preživljavanje koja zahtijeva vašu predanost i sposobnost upravljanja svim aspektima života vašeg lika. Izdan je otprilike u isto vrijeme kad i Palworld i nudi izazovan svijet u kojem morate pronaći opremu, izrađivati ​​predmete i preživjeti. Ako volite igru ​​koja testira vaše vještine preživljavanja, vrijedi isprobati Enshrouded.

Ark: Survival Evolved

Ark: Survival Evolved je igra koja se fokusira na izradu i prikupljanje resursa. Uranja vas u svijet prepun dinosaura, gdje morate postati učinkoviti i produktivni da biste preživjeli. Kroćenje dinosaura ključna je značajka igre, koja dodaje uzbudljiv element igranju.

Legenda o Zeldi: Suze kraljevstva

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom je nagrađivana igra koja nudi prostrani svijet ispunjen misijama i detaljima. Dobila je pohvale kritičara i smatra se jednom od najboljih Zelda igara. Ako tražite igru ​​s bogatim i sveobuhvatnim svijetom, Tears of the Kingdom izvrstan je izbor.

Lovac na čudovišta

Monster Hunter je franšiza koja nudi epske bitke protiv čudovišta s visokim HP-om. Usredotočen je na poboljšanje vaše opreme i izradu predmeta koji će vam pomoći u lovu. Sa svojim RPG elementima i izazovnim igranjem, Monster Hunter je igra koja će vas držati angažiranima satima.

Minecraft

Minecraft je nadaleko popularna igra poznata po igranju u sandboxu i kreativnim mogućnostima. Prodan je u milijunima primjeraka i ima veliku bazu igrača. Palworld uključuje mnoge principe iz Minecrafta, što ga čini izvrsnom alternativom za ljubitelje ovog žanra.

Ove igre nude razna iskustva koja vam mogu pomoći da se borite sa stvorenjima, istražujete prostrane svjetove i napredujete na razini svojih suputnika. Bez obzira jeste li ljubitelj avantura hvatanja stvorenja ili avantura otvorenog svijeta, ove alternative Palworldu svakako vrijedi isprobati.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 dolara

Najnovije vijesti

Preko 100 igrača za okršaj u TFT Setu 11, prvom EMEA Golden Spatula Cupu
2024-04-25

Preko 100 igrača za okršaj u TFT Setu 11, prvom EMEA Golden Spatula Cupu

Vijesti