Vijesti

January 27, 2022

Zašto Unibet ostaje dominantan u klađenju na eSport

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Poznata kladionica za eSport Unibet ne usporava u svojoj potrazi da postane najveća stranica za klađenje na eSport. Robna marka izgleda potpuno napunjena da zauvijek preuzme industriju klađenja na eSport.

Zašto Unibet ostaje dominantan u klađenju na eSport

Nema sumnje da je klađenje na eSport sljedeća velika stvar u industriji online kockanja. Statistike pokazuju da više od 6,5 milijuna kladitelja kladi na eSportove. Zanimljivo je da je industrija klađenja na eSport 2021. vrijedna ogromnih 66 milijardi dolara.

Iako danas postoje stotine eSport stranica za klađenje, Unibet se ističe iz nekoliko razloga i rangiran je kao jedan od najboljih eSport kladionica na stranicama za rangiranje kladionica, kao što su eSportsRanker između ostalih.

Intuitivno sučelje i izvrsna upotrebljivost

Jedan od razloga Unibetovog uspjeha je intuitivno sučelje koje omogućuje igračima da se klade bez puno muke. Postoji stolna stranica koja uredno prikazuje sve igre i natjecanja. Što je više? Unibet je stranica za klađenje usmjerena na mobilne uređaje za klađenje u eSportovima u pokretu. Kladioničar je također pojednostavio korisničku podršku i ima višejezičnu web stranicu.

Unibet je također popularan među entuzijastima klađenja u eSportu zbog brzih i sigurnih opcija bankarstva. Igrači mogu uplatiti i podići novac brzo i sigurno.

Pokriveni svi eSportovi

Možda je najveći razlog zašto je Unibet dominirao scenom klađenja u eSportovima taj što pokriva sve eSportove, od pucačina u prvom licu do naslova sportskih simulacija.

U vrijeme pisanja ovog teksta, Unibet ima tržišta za sve vrhunske eSportove, uključujući Valorant, Counter-Strike: Global Offensive, Dota 2, FIFA-u, PES, League of Legends, Tom Clancy's Rainbow Six Siege i tako dalje. Ovo je za razliku od mnogih eSport stranica za klađenje sa samo jednim ili dva eSporta u svom portfelju.

Osim što pokriva sve eSportove, Unibet pokriva sve natjecateljske turnire, tako da igrači imaju na što se kladiti tijekom cijele godine. Neki od najboljih eSport turnira na Unibetovu radaru uključuju CBCS Finals, Elisa Invitational, ESEA Advanced EU, Fragleague, Intel Extreme Masters, Malta Vibes, Blast Premier, Dota Pro Circuit i Blast Rising. Za one koji se žele kladiti na najbolji CS: GO eSports tim, kao što su Natus Vincere i Team Liquid, Unibet je pravo mjesto.

Još jedna snaga Unibeta na sceni klađenja na eSport je velika tržišta klađenja na eSport. Za razliku od mnogih kladionica, Unibet nudi igračima mnogo mogućnosti za klađenje. Igrači se mogu kladiti na nadolazeće događaje prije nego što počnu, pa čak i u igri. 

Osim toga, Unibet eSports koeficijenti su veći u odnosu na ono što nudi konkurencija. Stranica također podržava sve eSports koeficijente, od decimalnih i razlomaka do američkih.

Unibet, kladioničar fokusiran na eSport

Nema sumnje da je Unibet integralna tvrtka u ekosustavu eSporta. Na primjer, 2018. godine, Astralis, jedan od najvećih eSports timova današnjice, potpisao je dvogodišnji višemilijunski sponzorski ugovor s Unibetom. To pokazuje predanost tvrtke da eSport i eSport klađenje budu još veći.

U 2019. godini tvrtka se također udružila s Abiosom. Ova inovativna eSport platforma omogućuje Unibetu da u potpunosti angažira svoju publiku zahvaljujući detaljnim podacima o eSport turnirima, detaljnim statistikama igrača i momčadi, rasporedima utakmica i još mnogo toga. Zanimljivo je da igrači također mogu pratiti sve akcije na Unibetu zahvaljujući značajci live streaminga.

Unibet je, bez sumnje, sila s kojom treba računati. Jedan od proizvoda na koji se tvrtka mnogo fokusira je eSports. Sveobuhvatna pokrivenost eSporta na natjecateljskoj sceni jasno ukazuje da je tu da ostane.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak

Najnovije vijesti

Raging Bolt: The New King of Pokémon VGC metagame
2024-04-10

Raging Bolt: The New King of Pokémon VGC metagame

Vijesti