Vijesti

February 16, 2024

Vrhunske piratske igre za avanturu

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Ako ste uživali u piratskom životu u Lubanji i kostima, postoji mnogo drugih igara koje mogu riješiti taj svrbež. Ovdje su neke od najboljih piratskih igara koje možete pogledati:

Vrhunske piratske igre za avanturu

More lopova

Sea of ​​Thieves je vrhunski izbor za one koji žele zaroniti duboko u gusarski život. Unatoč početnim kritikama da se osjeća prazno, igra je dobila brojna velika ažuriranja i čak je imala crossover priču s Piratima s Kariba. U igri Sea of ​​Thieves, vi i vaša posada radite zajedno na upravljanju brodom, preuzimajući misije, boreći se s čudovištima i upuštajući se u taktičke bitke. Igra se ističe svojim co-op igranjem i nudi zabavno i jedinstveno iskustvo piratskog igranja.

Pillars of Eternity II: Deadfire

Upustite se u nevjerojatnu piratsku avanturu u igri Pillars of Eternity II: Deadfire. Kao kapetan broda, okupljate posadu i isplovljavate prema arhipelagu Deadfire, vođeni svojom potragom za odgovorima i osvetom. Igra nudi i RPG na poteze i borbu u stvarnom vremenu, s bogatom naracijom i dinamičnim igranjem koje savršeno hvata bit uzbudljive gusarske priče.

Povratak na otok majmuna

Povratak na Otok majmuna idealan je način da ponovno uronite u voljenu seriju Otok majmuna. Iako možda ne nudi intenzivnu PvP akciju, pruža šarmantnu i duhovitu gusarsku avanturu. Pridružite se Guybrushu Threepwoodu u njegovoj borbi protiv moćnog kapetana LeChucka u ovoj klasičnoj avanturi pokaži i klikni. Igra nudi ažuriranu estetiku zadržavajući divan humor i privlačan gameplay koji fanovi obožavaju.

Pirati Sida Meiera!

Unatoč svojoj starosti, Sid Meier's Pirates! ostaje fantastičan izbor za piratske entuzijaste. Jednostavnost i dubina igre čine je pristupačnom i ugodnom. Od nadogradnje brodova i vođenja trgovačkih putova do sudjelovanja u bitkama i udvaranja aristokraciji, postoji mnoštvo stvari koje možete učiniti. Živahna modding zajednica također nudi načine za modernizaciju iskustva, što je čini izvrsnom opcijom za one koji traže igru ​​s piratskom tematikom bez dugotrajnog angažmana.

Kralj mora

King of Seas nudi jednostavno i zabavno gusarsko iskustvo. Igrači preuzimaju zapovjedništvo nad gusarskim brodom i plove kroz fantastičan svijet pun čudovišta i suparnika. Crtani i lagani pristup igrici čini je ugodnom alternativom složenijim piratskim igrama. S fokusom na borbu s brodovima, King of Seas pruža moderno iskustvo koje podsjeća na starije akcijske RPG-ove.

Oluja

Tempest je akcijski RPG duboko ukorijenjen u piratskom žanru. Igra nudi sveobuhvatno piratsko iskustvo s mitskim morskim zvijerima za lov, misijama u koje se možete upustiti i opsežnim prilagođavanjem brodova. S potpuno otvorenim svijetom, Tempest dopušta igračima da istražuju vlastitim tempom i usredotoče se na radost piratstva. Različite frakcije igre i bogat sadržaj osiguravaju zabavnu i impresivnu gusarsku avanturu.

Assassin's Creed IV: Crna zastava

Assassin's Creed IV: Black Flag u potpunosti uranja igrače u piratski život. Smještena u zlatno doba piratstva, igra omogućuje igračima da se uključe u aktivnosti poput potrage za blagom, istraživanja i regrutiranja posade. Svojim bogatim sadržajem na temu pirata, Black Flag evocira isti duh kao i Skull and Bones i nezaobilazna je igra za entuzijaste pirata.

Blackwake

Blackwake spaja piratstvo s online igranjem za više igrača. Igra ima nekonvencionalan pristup pucačini iz prvog lica, uranjajući igrače u visokooktansku pomorsku borbu. Pridružite se posadi na piratskom brodu i sudjelujte u bitkama sa suparničkim brodovima u ogromnom mrežnom okruženju. Blackwake se ističe svojim jedinstvenim zaokretom u pustolovinama na otvorenom moru i nudi čistu, nepatvorenu zabavu za piratske entuzijaste.

Tortuga - Gusarska priča

Tortuga - A Pirate's Tale je simulator gusara koji uranja igrače u zamršene detalje života kapetana na otvorenom moru. Napadajte trgovačke konvoje, upuštajte se u okršaje sa suparničkim gusarskim frakcijama, trgujte između luka, ispunjavajte plaćeničke ugovore i postanite nautički stvaratelj problema. Igra nudi iskustvo u stilu sandboxa s pažnjom na detalje, pružajući bogatu i impresivnu simulaciju gusara.

Port Royale 3: Pirati i trgovci

Port Royale 3: Pirates & Merchants vodi igrače na zadivljujuće putovanje kroz Karibe iz 17. stoljeća. Kao poduzetni trgovac gradite gospodarsko carstvo i zapovijedate flotama. Uključite se u strateške pomorske bitke i prigrlite uzbudljiv život ozloglašenog pirata. Potraga za skrivenim blagom u ovoj igrici, pljačkanje suparničkih brodova i delikatan ples između zakonitosti i piratstva čine svako putovanje morima uzbudljivim. Bilo da vas privlači trgovina, pomorsko ratovanje ili privlačnost gusarskog života, Port Royale 3 ima sve.

Ako žudite za još gusarskim avanturama, ove igre će vam pružiti sate zabave i omogućiti vam da nastavite živjeti gusarskim životom.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 dolara

Najnovije vijesti

Preko 100 igrača za okršaj u TFT Setu 11, prvom EMEA Golden Spatula Cupu
2024-04-25

Preko 100 igrača za okršaj u TFT Setu 11, prvom EMEA Golden Spatula Cupu

Vijesti