Vijesti

February 13, 2024

Uzgoj Astegona: Savjeti i kombinacije za rijetke prijatelje iz Palworld-a

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Uvod

Astegon je jedan od najrjeđih prijatelja u kasnoj igri u cijelom Palworldu. Uzgoj Astegona može biti izazov, ali s pravim znanjem, možete ga imati u vlastitoj bazi mnogo prije nego ga uhvatiti u divljini.

Uzgoj Astegona: Savjeti i kombinacije za rijetke prijatelje iz Palworld-a

Razumijevanje Palworld uzgoja

Uzgoj u Palworldu može biti kompliciran. Kada su oba roditelja iste vrste Pal, dobit ćete trećinu te vrste. Međutim, uzgoj Pals dviju različitih vrsta rezultira nasumičnim, ali fiksnim potomstvom.

Uzgoj Astegona

Za uzgoj Astegona ne morate imati Astegona u svom Palboxu. Ključno je znati pravu kombinaciju. Najbolja kombinacija za uzgoj za Astegon je Cryolinx i Helzephyr, koji se mogu nabaviti prilično usred igre.

  • Helzephyr: Ovaj tamni element Pal može se pronaći u blizini teleportacijske točke Cinnamoth Forest. Ponesite prijatelje tipa Dragon i Mega i Giga sfere kako biste ga uspješno uhvatili.
  • Cryolinx: Potražite Cryolinx u Astralnim planinama na razinama 29-32. Budite spremni s oklopom otpornim na hladnoću i vatrenim prijateljima da ga uhvatite.

Evo primjera puta uzgoja:

Ostale uzgojne kombinacije

Iako je Astegon Pal težak za uzgoj, postoje i druge dostupne kombinacije za uzgoj koje vam mogu dati Astegon jaje. Neke od ovih kombinacija uključuju:

  • Cryolinx i Lyleen
  • Helzephyr i Orserk
  • Astegon i Suzaku
  • Relaxaurus i Astegon
  • Pyrin Noct i Sjenokljun

Imajte na umu da ove kombinacije mogu zahtijevati relativno rijetke prijatelje ili još veće rijetkosti poput Necromusa.

Izleganje Astegonovog jajeta

Jaje iz kojeg će se Astegon izleći je ogromno zmajevo jaje, čije inkubiranje traje dugo. Ako ne želite čekati, pobrinite se da znate kako ubrzati inkubaciju jaja.

Zapamtite, s pravim kombinacijama za uzgoj i strpljenjem, možete dodati Astegon svojoj Palworld bazi i uživati ​​u njegovoj rijetkosti i moći.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 dolara

Najnovije vijesti

Preko 100 igrača za okršaj u TFT Setu 11, prvom EMEA Golden Spatula Cupu
2024-04-25

Preko 100 igrača za okršaj u TFT Setu 11, prvom EMEA Golden Spatula Cupu

Vijesti