Vijesti

February 13, 2024

Treasure Hunting Adventure: Bridge Construction Report Quest u Enshrouded

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

U igri Enshrouded, istraživanje igra značajnu ulogu u vašem putovanju. Jedna od uzbudljivih misija koja uključuje lov na blago je misija Bridge Construction Report.

Treasure Hunting Adventure: Bridge Construction Report Quest u Enshrouded

Pokretanje potrage

Stolar, važan lik u igrici, daje vam vrijedan savjet. On otkriva da je sakrio škrinju s blagom unutar mosta i daje vam sve potrebne upute da je vratite. Iako se ove upute u početku mogu činiti jasnima, mogu vas zavarati kada stignete do mosta.

Koraci za dovršetak potrage

Ispunjavanje sporednog zadatka Bridge Construction Report u Enshrouded je i nagrađujuće i relativno brzo. Slijedite ove korake kako biste uspješno dovršili zadatak:

  1. Krenite do mosta Braelyn prateći pokazivač lokacije misije na karti.
  2. Kada zakoračite na most, dobit ćete obavijest koja pokazuje da se škrinja s blagom nalazi ispod. Škrinja je skrivena u temeljima mosta.
  3. Skočite izravno prema upitu za lokaciju i skliznite na tlo u blizini stupa. Imajte na umu da se upit može pojaviti više od vaše trenutne lokacije, ali možete zanemariti ovu razliku.
  4. Zaobiđite stup najbliži pozivu, koji je najbliži stup kuli.
  5. S druge strane stupa naći ćete ruševine. Upotrijebite pijuk da kopate po ruševinama i otkrijete skrivenu škrinju.

Nagrade

Uspješnim lociranjem i otvaranjem škrinje s blagom možete zatražiti razne nagrade. Ove nagrade mogu uključivati ​​rijetko, epsko ili legendarno oružje, kao i bodove iskustva za dovršetak sporednog zadatka.

Ne propustite pomoćni zadatak Izvješća o izgradnji mosta u Enshrouded. To je vrijedna avantura koja nudi vrijedne nagrade i priliku da testirate svoje vještine lova na blago!

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 dolara

Najnovije vijesti

Preko 100 igrača za okršaj u TFT Setu 11, prvom EMEA Golden Spatula Cupu
2024-04-25

Preko 100 igrača za okršaj u TFT Setu 11, prvom EMEA Golden Spatula Cupu

Vijesti