Vijesti

February 17, 2022

Tajanstvena sezona 2: Sve dosad poznato

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Svatko tko je upoznat s online sportskim klađenjem bit će svjestan da League of Legends igra veliku ulogu u ovoj zajednici. Igra je osnova za nekoliko vrhunskih turnira na koje se može kladiti. Čitatelji mogu pogledati EsportRanker za više informacija o ovoj temi. Međutim, neće svi kockari znati za hvaljenu LoL spinoff streaming seriju Arcane.

Tajanstvena sezona 2: Sve dosad poznato

Prva sezona objavljena je početkom studenog 2021. na platformi Netflix. Ova animacija prati sestre Vi i Jinx dok se nalaze na suprotstavljenim stranama u sukobu između gradova Zaun i Piltover. Unatoč tome što je prva sezona završila prilično nedavno, na internetu se već vrti oko izdavanja 2. sezone Arcane.

Zašto će se svidjeti kockarima?

Predstava će zasigurno oduševiti sve koji uživaju League of Legends esport klađenje budući da sadrži brojne prepoznatljive elemente. Istraživanja su važna pri postavljanju ovih vrsta oklada. Ako kockari gledaju Arcane, to bi moglo pomoći da poboljšaju svoju taktiku. Oni čak mogu odabrati neke savjete za esport online klađenje s foruma fokusiranih na show.

Iako se o zapletu Arcane s2 može samo nagađati, vjerojatno će riješiti problem koji je završio prvu sezonu. Ovo je bila kulminacija triju čina koji su pomogli da se izgradi znanje pronađeno u igri League of Legends. Ponekad će web-lokacije za esport klađenje obavijestiti kockare o ovom znanju kako bi mogli bolje razumjeti priču i napraviti pronicljive opklade.

Datum izlaska

Nažalost, Riot Games nije rekao fanovima kada će vjerojatno biti objavljena druga sezona. Svatko tko se nada da će znati sudbinu Vi i Jinxa morat će pričekati za sada. Jedina potvrda zasad je da će se to dogoditi, ali ne 2022. Treba napomenuti da je za izradu 1. sezone trebalo šest godina. Međutim, budući da je Arcane postao fenomenalan uspjeh, produkcija budućih epizoda mogla bi se ubrzati.

Tko stoji iza emisije?

Arcane su kreirali Christian Linke i Alex Yee. Već drugu sezonu Fortiche Productions postaje glavni animacijski studio. Najavljeni novi producenti su Brandon Beck, Jane Chung, Thomas Vu i Marc Merrill. Linke i Yee su izjavili da naporno rade na isporuci novih epizoda obožavateljima.

Riot Games je od samog početka planirao da to bude višesezonska Netflixova serija. To je bilo prije nego što je postao jedan od najpopularnijih televizijskih komada na Netflixu. Ostaje za vidjeti je li sadržaj za drugu sezonu već gotov. U međuvremenu, obožavatelji online klađenja mogu dobiti popravak za League of Legends gledanjem turnira.

Hoće li predstava biti otkazana?

Malo je vjerojatno da će se to dogoditi prije sezone 2 kapi. Istina je da je Netflix povremeno isključio popularne emisije na veliko zgražanje pretplatnika. No, već je izašao trailer za sljedeću sezonu. Ne daje mnogo informacija o naraciji. Čuju se glasovi Caitlyn, Vi, Jinx i novog lika. Ovo će sigurno generirati još više buke i potražnje za nastavkom Arcanea.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak

Najnovije vijesti

Raging Bolt: The New King of Pokémon VGC metagame
2024-04-10

Raging Bolt: The New King of Pokémon VGC metagame

Vijesti