Vijesti

May 12, 2022

Rainbow Six Siege Godina 7, sezona 1

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Rainbow Six (R6) Opsada Prva sezona 7. godine upravo je dočekala Demonski veo. Prije službenog objavljivanja 15. ožujka 2022. bilo je mnogo izvještaja na tržištu. Iako su neka propuštanja došla do izražaja, mnoga nisu. Međutim, sve je to samo poslužilo za davanje slike onoga što će doći.

Rainbow Six Siege Godina 7, sezona 1

Demonski veo, koji je obilježio prvu sezonu 7. godine, nedavno je lansiran. Ovim je obožavatelji Rainbow Six Siegea dočekali novi način rada – Team Deathmatch, novog operatera vela Azamija i mnoštvo novih ažuriranja. Nakon objavljivanja, igrači su dobili priliku isprobati nedavna ažuriranja besplatno, uz tjedan besplatne igre od 17. do 24. ožujka 2022.

Azami, novi operater Rainbow Six Siege

Najnovije R6 Siege 'Demon Veil' ažuriranje dolazi s nekoliko novih dodataka. Igrači i Klađenje na eSport entuzijasti su srdačno pozdravili ove promjene jer pomažu poboljšati cjelokupno iskustvo igranja. Jedna od glavnih promjena bilo je uvođenje novog Operatera pod nazivom Kana 'Azami' Fujiwara, drugog japanskog lika koji je rangiran kao Operater u igri.

Azamijeva zadnja priča

Pozadina lika predstavlja je kao policajku motociklista čiji su izvori samoizražavanja bili fizička borba i moda. Prema priči, strasti su joj potekle iz djetinjstva kada ih je koristila kako bi pobjegla od krutih pravila u svom kućanstvu. Naporno je radila i dospjela u redove Sigurnosne policije, odjela stručnjaka koji štite VIP osobe u Japanu. Međutim, bila je nasilne naravi i često je nabacivala da mora napustiti odjel. Završila je kao osobni tjelohranitelj u privatnom sektoru. Azamijev izgled s potpisom temelji se na japanskoj sigurnosnoj policiji.

Azamijeve naprave i oružje

Za razliku od nekoliko prethodnih Operatera, Azamijeva oprema ne sadrži specijalnu pušku ili jurišnu pušku. Umjesto toga, naoružana je puškomitraljezom 9x19VSN i sačmarom ACS12 kao njezinim primarnim oružjem. Automatski pištolj ima ocjenu od 750 okretaja u minuti i oštećenje od 34 metka. Sačmarica sadrži spremnike od 31 metak, što joj pomaže da joj brzo ne ponestane metaka. Njezino zadano sekundarno oružje je pištolj D50. Također ima bodljikavu žicu i udarnu granatu kao njezina jedina dva uređaja.

Kiba barijere

Azamijevo ukupno opterećenje nije impresivno za Operatera. Međutim, njezini jedinstveni gadgeti čine veliku razliku u igri. Njezin jedinstveni pribor, Kiba Barriers, prvi je takav u igri. Za razliku od drugih štitova koji obično blokiraju napade s prednje strane, Kiba Barriers se mogu koristiti za postavljanje materijala koji se širi i pretvara u neprobojnu tvar nalik betonu. Upotrijebljeni materijal je mješavina otopine K-13 i spoja L-7. Kemikalije su smještene u Kunai, skrivene u koricama za zapešće.

Kiba barijere mogu pokriti rupe u zidovima, stropovima, podovima i bilo gdje na karti. Postoji materijal za držanje kružnog štita, koji štiti igrača iz bilo kojeg kuta. Prema dizajneru igara Clementu Dominicu, Kiba Barriers mogu biti među najvažnijim napravama koje mijenjaju igru za braniče kada se majstorski koriste.

Azamijeva glavna uloga

Azami može preuzeti bilo koju obrambenu ulogu. Međutim, prema Clementu, Azami bi trebala ostati blizu sidrenih igrača kako bi ih mogla zaštititi. Također bi trebala biti blizu cilja da upotrijebi svoje arhitektonske vještine kako bi zaustavila bilo kakve povrede koje napadači mogu pokušati. Općenito, strategije igranja svakog igrača će odrediti kako najbolje koristiti lik. Ljubitelji online eSport klađenja imat će koristi od njezinih dodatnih zaštitnih sposobnosti kad god se klade na obrambenu stranu.

Nova Emerald's Plain Map

Nakon što su ga čekali više od tri godine, igrači R6 Siegea nagrađeni su novom i zanimljivom mapom. Od kada je Fortress objavljen u prosincu 2018. bilo je brojnih preinaka mapa, ali ništa posebno novo. Demonski veo vodi igrače na potpuno novo mjesto, Emerald Plains of Ireland.

Karta sadrži otmjene ukrase i raskošne visoke stropove inspirirane luksuznim seoskim klubovima. Unatoč svom entuzijazmu i strepnji igrača da uživaju u novoj karti, morat će pričekati do sredine sezone, kako su najavili programeri. Programeri također tvrde da neće raditi preradu karte u Operation Demon Veil zbog kasnog izdanja.

Načini igre i promjene u igri

Prema riječima programera, R6 Siege želi proširiti svoju playlistu. Tako će se tijekom sezone uvesti nekoliko novih načina igre. Team Deathmatch je već pokrenut i uključen u stalnu playlistu. Uključuje dva tima, svaki od pet igrača, koji se natječu u utrci za 75 ubistava.

Način igre ne uključuje gadgete, što znači da Azamijeve Kiba barijere tamo ne mogu biti od koristi. Igrači mogu koristiti samo osnovno oružje i ne suočavaju se s kaznama za napuštanje. Programeri to smatraju odličnim zagrijavanjem za novu kartu. Također povećava broj online tržišta za klađenje koje nude eSport stranice za klađenje. Ljubitelji već traže savjete za klađenje na esport kako iskoristiti ovo novo izdanje.

Brojne male promjene nedvojbeno će obogatiti cjelokupno iskustvo igranja. Također će biti nekoliko poboljšanja tehnologije lica, koja će biti implementirana u budućim likovima. Međutim, igrači već mogu doživjeti nekoliko poboljšanja u akciji s Azamijem.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak
undefined is not available in your country. Please try:

Najnovije vijesti

Druga polovica sezone ALGS 2024: Duboko poniranje u fenomen esporta
2024-06-02

Druga polovica sezone ALGS 2024: Duboko poniranje u fenomen esporta

Vijesti