Vijesti

October 27, 2023

Pripremite se za GranBlue Fantasy Versus Rising Beta

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

GranBlue Fantasy Versus Rising online beta je prilika za igrače da testiraju nove promjene na likovima i potezima prije datuma izlaska Granblue Fantasy Versus Rising. Evo što znamo o beta verziji i kako možete dobiti pristup igri rano kroz ovo probno razdoblje.

Pripremite se za GranBlue Fantasy Versus Rising Beta

Stiže druga beta verzija za GranBlue Fantasy Versus Rising

GranBlue Fantasy Versus Rising sve je bliže datumu izlaska krajem studenog. Međutim, igrači ne moraju čekati do tada da bi zaigrali igru. Drugo beta razdoblje počinje uskoro, s više opcija za igranje.

Druga beta za GranBlue Fantasy Versus Rising održat će se od 9. do 12. studenog. Ovaj put, beta će biti šira i čak će uključivati ​​crossplay. Igrači mogu testirati igru ​​na PlayStationu 4 i 5, kao i na Steamu. Bit će otključano 26 likova, što će igračima omogućiti da isprobaju veći dio glumačke ekipe.

Uz online mečeve, igrači će također imati pristup modu treninga i mini igrama u Grand Bruise Legends. Ova posljednja beta verzija pružit će sjajnu priliku da se upoznate s likovima prije potpunog izdanja.

Prva GranBlue Fantasy Versus Rising Online Beta

Prva mrežna beta verzija GranBlue Fantasy Versus Rising bila je zatvorena beta, s otvaranjem predregistracije u lipnju na službenoj stranici. Beta je trajala od 28. do 30. srpnja, dajući igračima priliku da isprobaju novi naslov.

Ako ste zainteresirani vidjeti kakva je igra u usporedbi s igranjem na profesionalnoj razini, već je bilo turnira na kojima su sudjelovali profesionalni igrači koji su se natjecali u otvorenoj beta verziji. Ovi turniri daju uvid u ravnotežu igre za natjecateljsko igranje.

GranBlue Fantasy Versus Rising dugo se očekuje kao nastavak jedne od najboljih anime borilačkih igara. S Arc System Worksom na čelu, možemo očekivati ​​još jedan fantastičan naslov u serijalu.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 dolara

Najnovije vijesti

Preko 100 igrača za okršaj u TFT Setu 11, prvom EMEA Golden Spatula Cupu
2024-04-25

Preko 100 igrača za okršaj u TFT Setu 11, prvom EMEA Golden Spatula Cupu

Vijesti