Vijesti

February 16, 2024

Otkrijte skrivenu ispostavu Bukita Candija u Lubanji i kostima

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Uvod

Bukit Candi skrivena je ispostava u Istočnoj Indiji, poznata po blagu i prikladnoj brzoj točki putovanja. U ovom ćemo vam vodiču pokazati kako locirati ovu ispostavu i što tamo možete očekivati.

Otkrijte skrivenu ispostavu Bukita Candija u Lubanji i kostima

Otkrivanje Telok Penjarah

Da biste pristupili Bukit Candi, prvo trebate otkriti Telok Penjarah, drugo glavno središte u Lubanji i kostima nakon Saint-Anne. Preživite podmukla mora i prijeteće brodove kako biste stigli do Istočne Indije, gdje se nalazi Telok Penjarah.

Navigacija do Bukit Candija

Nakon što ste otključali Telok Penjarah, isplovite odatle i krenite prema sjeveru duž zapadne obale regije. Dok plovite, pripazite na bove koje označavaju ulaz u sigurnosnu zonu. Bukit Candi nalazi se na pola puta ove rute.

Istraživanje Bukit Candija

Iako malen, Bukit Candi nudi neke vrijedne resurse. Možete sresti ratnika Rempaha koji prodaje raznu robu, uključujući nacrt oružja Mons Meg I Ship Weapon, kozmetiku i hranu. Dodatno, postoji predmemorija sa stavkama kao što su kompleti za popravak.

Zaključak

Pronalaženje ispostave Bukit Candi u Lubanji i kostima može zahtijevati malo truda, ali nagrada je vrijedna toga. Posjetite ovaj skriveni dragulj kako biste se opskrbili vrijednim zalihama i iskusili prikladnu točku za brzo putovanje. Sretna plovidba!

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 dolara

Najnovije vijesti

Preko 100 igrača za okršaj u TFT Setu 11, prvom EMEA Golden Spatula Cupu
2024-04-25

Preko 100 igrača za okršaj u TFT Setu 11, prvom EMEA Golden Spatula Cupu

Vijesti