Vijesti

February 13, 2024

Oslobodite snagu Pisaca: Mitska osoba u Persona 3 Reload

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Uvod

Persona 3 Reload uvodi igrače u fascinantan niz mitskih bića, od onih koji izazivaju strahopoštovanje do onih koji jeze u kosti. U ovom ćemo članku proniknuti u jedno takvo stvorenje koje utjelovljuje bit same smrti: Pisaca. Crpeći inspiraciju iz demona mesoždera iz hinduističke i budističke mitologije, Pisaca je zastrašujuća prisutnost u igri.

Oslobodite snagu Pisaca: Mitska osoba u Persona 3 Reload

Stjecanje Pisaca

Pisaca je Persona iz rane igre koja postaje dostupna kada dosegnete razinu 15 u Persona 3 Reload. Pripada Arcani smrti i može se spojiti čak i prije otključavanja odgovarajuće društvene veze. Iako spajanje Pisaca možda neće donijeti značajan bonus Social Link iskustvo, to je još uvijek vrijedan dodatak vašem arsenalu.

Moć i ograničenja

Kao Persona u ranoj igri, Pisaca relativno brzo doseže maksimalnu razinu od 20. Za razliku od specijalnih fuzija, Pisaca se može nabaviti kroz Dyad Fusion. Postoji nekoliko kombinacija fuzije koje mogu dati Pisaca, ali mi smo sastavili popis od pet najlakših kombinacija:

  1. Orfej (Budala, prva razina) i Valkira (Snaga, 10. razina)
  2. Pixie (Ljubavnici, druga razina) i Nigi Mitama (Umjerenost, razina 12)
  3. Forneus (car, razina sedam) i Inugami (obješeni, razina 10)
  4. Silky (Ljubavnici, razina pet) i Neko Shogun (Zvijezda, razina 17)
  5. Slime (Budala, razina 12) i Rakshasa (Snaga, razina 15)

Odaberite bilo koju od ovih kombinacija na temelju dostupnosti Persona u vašem Persona Compendiumu.

Zaključak

Persona 3 Reload nudi igračima priliku da iskoriste moć Pisace, mitskog stvorenja uronjenog u predanje o smrti. Slijedeći preporučene fusion kombinacije, možete dodati ovu zastrašujuću Personu u svoj arsenal. Prigrlite tamu i oslobodite teror Pisaca u svojim bitkama.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak

Najnovije vijesti

Raging Bolt: The New King of Pokémon VGC metagame
2024-04-10

Raging Bolt: The New King of Pokémon VGC metagame

Vijesti