Vijesti

July 21, 2022

Nindže u pidžamama i dalje dominiraju u eSportu

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Nindže u pidžamama Losesto ZETA Division u VCT Masters

ZETA divizija osigurala je finale Valorant Champions Tour Utor doigravanja Masters Reykjavika s ključnom pobjedom dva prema jedan nad Ninjas in Pyjamas. Obje momčadi ušle su u eliminacijski susret s omjerom jedan-jedan u grupnoj fazi, pobijedivši protiv Fnatica i izgubivši od DRX-a.

Nindže u pidžamama i dalje dominiraju u eSportu

Tako će, koja god momčad pobijediti drugu, izboriti konačno mjesto u doigravanju i nastaviti niz na Islandu. Igrači su imali priliku prognozirati pobjednika na raznim stranicama za esport klađenje. NiP je preuzeo vodstvo u seriji od trinaest prema šest na ZETA-inoj karti Splita prema predviđanjima nekoliko web stranica za esport klađenje. Nakon sedam do pet u prvom poluvremenu, NiP je završio jako s tri runde zaredom i preuzeo vodstvo od jedne nule.

Međutim, ZETA je odgovorila pobjedom od trinaest prema deset na NiP-ovom izboru Iceboxa. Pobjedom je ZETA uspostavila prednost od osam do četiri u odnosu na NiP nakon histeričnog prvog poluvremena. Yuuma Hisamoto, poznat kao Dep, iz ZETA-e, preuzeo je ulogu Jetta za svoj tim. Zaključio je s 2,0 KD nakon 26 ubojstava i 13 smrtnih slučajeva. Unatoč tome što se činilo da ZETA gubi na svom izboru karte, uspjeli su se ponovno sastaviti na Iceboxu kako bi izjednačili seriju na jedan-jedan.

Fraktura je bila posljednja karta serije. Serija je do sada odigrana samo jednom, od strane ZETA-e tijekom njihovog prethodnog Fnatic meča. Unatoč tome što je NiP stigao do match pointa, ZETA je povratila kartu i iznudila produžetke protiv NiP-a. Nindže u pidžamama borile su se zadržati svoj zamah nakon što su rano poveli. Susret je otišao u produžetke, gdje je ZETA osvojila mapu i utakmicu s četrnaest poena prema dvanaest.

Nindže u pidžamama dominiraju Fnatic

Na svom prvom sastanku u International Lan, Nindže u pidžamama pobijedio Fnatic dva-nula. Od početka VCT-a, Fnatic je jedan od najvećih timova na Valorant esport sceni. Od početka godine, Fnatic čini se da je dominirao do kvalifikacija. Međutim, došlo je do pada njihove izvedbe otkako su se kvalificirali, što je dovelo do pada popularnosti tima u online klađenju.

Uspon: Prva karta

Ova je karta trebala biti Fnaticov izbor, ali se nije pojavila. NiP je stigao igrati i dominirati na LAN-u; brazilski zamah bio je jednostavno nedostižan. Činilo se da su bolje pripremljeni, samouvjereniji i imali su najoštriji cilj.

Split: Druga karta

Drugi susret počeo je nakon nekoliko tehničkih pauza i dužih pauza. Slijedeći dominantnu mapu po izboru Fnatics-a, ovo je izgledalo kao komad torte za NIP. I doista, tako se osjećao. NIP je prvo poluvrijeme dobio osam do četiri dok je igrao na strani napadača. Tim je potom uznemirio top tim EU-a, Fnatic, kratkim i buckyjevima s rezultatom od trinaest do osam.

Nindže u pidžamama potpisuju Brollana

Vrhunska esport ekipa najavila je akviziciju švedskog igrača Counter-Strike: Global Offensive Brollana, Ludviga Brolina iz Fnatica. Kao što je NIP spomenuo u objavi na blogu, potpisom je broj aktivnih članova tima povećan na pet.

NiP je postao jedan od izazivača naslova i igrači mogu očekivati da će biti jak tim u online esport klađenju nakon ove akvizicije. Jonas Gundersen, NiP-ov CEO, istaknuo je da su Brollana gledali godinama. Došli su do točke u kojoj nije bilo pitanje hoće li se pridružiti, već kada.

Nindže u pidžamama Izdaje pidžame

NiP je nedavno predstavio svoju prvu kolekciju spavaćice. Oni, međutim, imaju svoju cijenu, a postoji samo ograničen broj njih. Pidžama je 99,99 eura (110 dolara) i sadrži dvodijelno odijelo od poliestera s efektom svile u crnoj boji. Oni također uključuju suptilne neonske šavove NiP-ovog amblema. Motto je promijenio logo prošle godine, s ugrijanim printom na prednjoj desnoj strani.

Nažalost, čini se da je ograničena isključivo na ležernu odjeću. Trenutno nema namjere da ih ekipa nosi na budućim događajima. Taj bi potez mogao biti najveći nedostatak ove najnovije robne kampanje.

Ova nova odjeća dio je nove promocije "Dobrodošli u klub" iz NiP-a. Kupci će u sklopu marketinga dobiti i digitalnu verziju jammija. Međutim, kako se to isporučuje nije sasvim očito.

O Ninjama u pidžamama

Video igre su postale jedan od najčešćih oblika klađenja na globalnoj razini. Napredak tehnologije i interneta pomogao je igračima video igrica da se istaknu i natječu se diljem svijeta. Nove igre se kontinuirano razvijaju dok se stare ažuriraju kako bi zadovoljile potrebe obožavatelja.

Vrhunske kladionice iskorištavaju rastuće tržište kako bi korisnicima ponudile jedinstvene koeficijente klađenja esport turniri. Međutim, igrači zainteresirani za Nindže u pidžamama radije se klade na CS: GO i Rainbow Six Siege.

2000. Potti, Tommy Ingemarsson i Tootzi, Christoffer Olsson, osnovali su Ninjas in Pyjamas, NiP kao klan baziran na LAN-u. NiP je počeo utjecati na švedsku Counter-Strike scenu s dodatkom novih igrača. Uzastopne pobjede na online i offline događajima i turnirima učvrstile su njihov status najboljeg švedskog klana.

Rani NiP klan nosio je različita imena dok je sudjelovao u nekoliko offline LAN-ova. CPL Köln je bio njihov prvi veliki LAN događaj u prosincu 2000. Završili su solidno četvrto mjesto unatoč odsutnosti nekoliko ključnih igrača. Ova izvedba dovela je do potrebe za zamjenom igrača. U istom mjesecu nekoliko je igrača otišlo nakon pobjede na glavnom Babbages CPL eventu u Dallasu. NiP timu su se pridružili i neki novi igrači.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak

Najnovije vijesti

Monopoly GO pobjednička kampanja: osvojite velike nagrade i besplatne kockice
2024-02-16

Monopoly GO pobjednička kampanja: osvojite velike nagrade i besplatne kockice

Vijesti