Vijesti

September 15, 2022

Najnovije vijesti o klađenju na StarCraft II

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

TeamLiquid StarLeague9

TeamLiquid StarLeague9 natjecanje za StarCraft II najavljeno je u lipnju 2022. Ti će događaji započeti 29. srpnja i trajati do 4. rujna. Održavat će se online i offline na Tim Liquidobjekt za obuku. Nakon početnog online turnira, 12 najboljih natjecatelja bit će prebačeno u Nizozemsku kako bi sudjelovali offline u Team Liquid Training Facility.

Najnovije vijesti o klađenju na StarCraft II

StarLeague9 ima dvostruku eliminacijsku skupinu s 32 igrača. Bo3 mečevi igrat će se u 1. i 2. rundi grupe pobjednika, četvrtfinalu pobjednika i rundi grupe gubitnika od 1. do 5. Mečevi Bo5 igraju se u polufinalu pobjednika, četvrtfinalu gubitnika i polufinalu gubitnika.

Bo7 mečevi će se igrati za finale pobjednika i finale gubitnika. Slično će se igrati velika finala Bo7, a pobjednik skupine pobjednika počinje s prednošću od 1-0. Timovi će se natjecati za nagradni fond vrijedan 40.000 USD, a pobjednici će dobiti 14.000 USD. StarCraft entuzijasti mogu pronaći turnirske koeficijente na popularne internetske stranice za klađenje na esport.

Globalna StarCraft II liga, sezona 3: Kod S 2022

Verzija igre Legacy of the Void bit će predstavljena na offline događaju u Južnoj Koreji. Timovi će se natjecati za nagradni fond od 123.000 USD, a pobjednici će kući odnijeti 30.000 USD. Dok treće i četvrtoplasirani timovi dobivaju po 9.000 dolara, drugoplasirani dobivaju 12.000 dolara. Natjecanje će se održati od 22. kolovoza do 13. listopada.

Sve igre u formatu dvostrukog turnira grupne faze 1 su Bo3 natjecanja. Dva najbolja igrača iz svake skupine kvalificirat će se za grupnu fazu 2, što je Round Robin Bo3 meč. Prvoplasirani igrač svake skupine ide u polufinale doigravanja. Drugoplasirani i trećeplasirani iz svake skupine nastavljaju u osminu finala.

Ukupna razlika u utakmici, razlika u utakmici i međusobni susreti koriste se za rješavanje izjednačenih rezultata. Ako je i dalje izjednačeno, uzimaju se u obzir kumulativne pobjede sudionika u meču i njihove razlike na kartama izjednačenih sudionika. Izjednačeni meč i bacanje novčića jedini su preostali načini rješavanja izjednačenog rezultata.

GSL Super Tournament 2 2022. postavit će svoje polufinaliste. Nadolazeći ESL Pro Tour 2022–23 Masters Atlanta raspoređen je za šest najboljih igrača. Pobjednik događaja ima zajamčeno mjesto na IEM Katowice 2023.

Kako se kladiti na nadolazeće StarCraft2 događaje

Tipična pobjednička igra najpopularnija je vrsta StarCraft 2 klađenje mogućnosti koje se mogu pronaći na stranicama za esport klađenje. Ideja je vrlo jednostavna. Igrači biraju natjecatelja za kojeg vjeruju da će pobijediti. Kada je netko početnik, mora se držati te metode jer je najjednostavnija dok ne shvati kako sve ostalo funkcionira.

Točan rezultat

Najpopularnije stranice za klađenje na StarCraft 2 nude oklade na točan rezultat za najbolje utakmice. Ove oklade nose priličan rizik, ali imaju dobru isplatu. Međutim, kako kladioničari moraju točno predvidjeti točan rezultat pojedine utakmice, ne bi trebali ulagati puno novca u njih.

Karte Ukupno više/manje

Ukupne karte više/manje povoljniji su stil kladitelja ako su oklade na točan rezultat preopasne za njih. Pojedinci samo trebaju pogoditi ukupan broj odigranih mapa za ove oklade; a ne predviđanje konačnog rezultata. Natjecanje će završiti s dvije ili tri karte, a kladioničari će dati igračima grubu procjenu, recimo 3, gdje igrači mogu dati predviđanje iznad 3 ili ispod 3.

Akumulatori

Starcraft 2 je igra 1 na 1 koja akumulatore čini fantastičnim izborom za visokorizične oklade s visokim nagradama. Ova je oklada odličan izbor za igrače s ciljem zarađivanja novca klađenjem na StarCraft 2. Međutim, morat ćete biti upoznati s detaljima trenutnog natjecateljskog okruženja putem savjeta za esport klađenje dostupnih na mreži. Igrači imaju prednost kada se klade na SC2 zbog ovih savjeta.

Budući da je više utakmica gotovo stalno dostupno, pojedinci mogu brzo povezati nekoliko oklada kako bi postigli značajan množitelj. Izgledi za osvajanje listića značajno se smanjuju sa svakom sljedećom okladom. Srećom, isplatit će se osvajanje peterostrukog akumulatora s dobrim izgledima.

Zašto je Starcraft2 klađenje popularno?

Temelj privlačnosti StarCrafta 2 nalazi se u elementima igranja. Igra je jedna od najkonkurentnijih i najizjednačenijih esports igara ikada. RTS koji je pokrenuo esport pokret i koji je još uvijek jak danas, iako je esport zajednica pomaknula fokus na druge žanrove, kralj je svih RTS igara.

Iako se vrhunska natjecanja mogu naći diljem svijeta, Južna Koreja je mjesto gdje je igra najpopularnija. StarCraft 2 dobro je poznat u zajednici kladionica na esport i popularan je među kladionicima na esport.

Primarni cilj igre je izgraditi bazu s raznim strukturama oko čvorišta sastavljenih od naslaga minerala i plina. Kako bi potrošili na stvaranje vojnih trupa i razvoj složenijih objekata, koji omogućuju pristup moćnijim jedinicama, igrači skupljaju minerale i plin. 

Krajnji cilj je da igrač iskoristi svoje jedinice za uništavanje protivničke baze i jedinica dok se čuva od iste sudbine koja se dogodi i njihovoj strani.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak

Najnovije vijesti

Mega Incineroar: promjena igre ili konkurentski neuspjeh?
2024-04-13

Mega Incineroar: promjena igre ili konkurentski neuspjeh?

Vijesti