Najbolje esportske igre na Mr. Greenu u 2022

Vijesti

2022-04-14

Iako je započeo kao kockarnica, g. Green je procvjetao u kockarsko središte na jednom mjestu. Osim kasino igara, ova stranica ima tržišta za sportsko klađenje koja pokrivaju tradicionalne i virtualne sportove. G. Green je također među najboljim stranicama za klađenje na eSports u 2022. godini.

Najbolje esportske igre na Mr. Greenu u 2022

U posljednjih nekoliko godina, eSports klađenje je najbrže rastuće tržište na sceni online kockanja. Posljednji statistički podaci pokazuju da vrijednost industrije klađenja na eSports iznosi 66 milijardi dolara. Kako bi iskoristio ovo novo tržište, William Hill PLC, matična tvrtka gospodina Greena, upustila se u klađenje na eSport.

2022. će biti fantastična godina za G. Green eSport klađenje obožavatelji jer su dostupna tržišta za sve najkonkurentnije igre. U ovom pregledu pogledajte neke od najboljih eSport igara na koje se možete kladiti na Mr. Greenu ove godine.

Online Battle Arena za više igrača (MOBA)

Nema sumnje da su MOBA igre najpopularnije na sceni klađenja u eSportovima. Za početak, MOBA video igre su strateške igre koje postavljaju dva tima na unaprijed definirano bojno polje. Popularni su jer su društveni i također njeguju timski rad okupljajući igrače iz cijelog svijeta. U Mr. Greenu, entuzijasti eSports klađenja imaju nekoliko MOBA igara na koje se mogu kladiti 2022. godine.

Prvi je Dota 2. Razvio i objavio Valve, Dota 2 je najpopularnija video igrica u sceni klađenja. Susreće se dva tima od pet članova u bitci u kojoj svaki tim ima bazu za zaštitu i, u isto vrijeme, neprijateljski kamp koji treba uništiti. Dota 2 može se pohvaliti desecima turnira tijekom cijele godine, s The International kao crème de la crème.

Riot Gamesov blockbuster League of Legends (LoL) još je jedna dobra igra na koju se možete kladiti u Mr. Greenu. Ova multiplayer video igra u areni bitke uključuje dva tima od pet igrača u borbi Player protiv igrača (PVP). Svaka momčad brani svoju polovicu dok pokušava upasti na protivničku stranu karte. LoL ima dosta turnira tijekom cijele godine, tako da igrači neće propustiti tržišta klađenja.

Heroes of the Storm je još jedna najbolje ocijenjena eSports MOBA igra od Blizzard Entertainmenta. Prilično je slična ostalim MOBA igrama i ima nekoliko načina igre. Ljubitelji ove igre također mogu pronaći Heroes of the Storm tržišta klađenja na Mr. Green eSports.

Igre strijelaca

Za ljubitelje pucanja, g. Green je također pravo mjesto. Shooter igre su akcijske video igre u kojima igrači koriste oružje i drugo oružje s ciljem dokrajčenja neprijatelja. Većina pucačina u eSportu su pucačine u prvom licu (FPS).

G. Green polako gradi svoj portfelj eSports igara. Ova kladionica ima mnogo Counter-Strike: Global Offensive tržišta. Ljubitelji ove FPS igre mogu se kladiti na ishode kao što su pobjednik utakmice, točan rezultat, oklada bez izvlačenja, pobjednik runde pištoljem, hendikepi, pobjednik karte itd. 2022. g. Green će se sigurno proširiti na druge divizije, na primjer, Valorant i Tom Clancy's Rainbow Six Siege.

Strateške igre

Igrači koji uživaju u strateškim igrama nisu izostavljeni u 2022. G. Green je dodao dvije popularne strateške igre u svoj portfelj tržišta eSports klađenja.

Ljubitelji znanstveno-fantastične strategije u stvarnom vremenu StarCraft II: Wings of Liberty mogu staviti svoj novac na najbolje eSports timove na kladionici Mr. Green. StarCraft je i dalje jedan od najgledanijih i sponzoriranih eSportova na svijetu. Ovdje opet postoji mnogo opcija za klađenje.

Druga strateška igra dostupna na Mr. Greenu je Hearthstone, kolekcionarska kartaška igra tvrtke Blizzard Entertainment. Hearthstone je također aktivan na Stranice za klađenje na eSport, uključujući g. Greena.

Sportski simulatori

Kao što ime govori, sportske simulacijske igre su one koje oponašaju pravi sport. Do sada postoje sportski simulatori u nogometu, košarci, motosportu, američkom nogometu i kriketu, između ostalih. Na sceni eSporta i klađenja, nogomet i košarka su klasične sportske simulacijske igre.

Naravno, kao najbolja video igra simulatora nogometa, FIFA se pojavljuje na dostupnim tržištima klađenja u ovoj kladionici. Osim FIFA-e, postoje i PES turniri koje Mr. Green pokriva. Tržišta nogometnog klađenja među najtraženijim su u 2022. godini, tako da će definitivno g. Green ovdje unaprijediti svoju igru.

Osim tradicionalnih tržišta klađenja na košarku, g. Green također ima u pripremi mnogo NBA 2K tržišta klađenja. Nedavno objavljeni NBA 2K22, 23. dio franšize, primarni je fokus na NBA 2K eSport sceni. Očekujte mnogo opcija za klađenje na košarku na nadolazećim turnirima.

Doista, g. Green je sila s kojom treba računati kada je u pitanju klađenje na eSport 2022. Stranica za klađenje pokriva sve najbolje ocijenjene eSports igre i eSports događaje. To je ono što ga čini jednom od najboljih stranica za klađenje na eSports danas. Zanimljivo je da g. Green ima mnogo eSport bonusa koje može zatražiti, od bonusa dobrodošlice do bonusa za ponovno punjenje. Ovo je u pokušaju da se potvrdi kao tržišni lider u klađenju na eSport.

Najnovije vijesti

Osnove Fortnite klađenja
2023-03-30

Osnove Fortnite klađenja

Vijesti