Vijesti

February 14, 2024

Mastering the Automaton Faction: A Guide to Surviving Helldivers 2

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

U igri Helldivers 2 ključno je imati duboko razumijevanje svojih neprijatelja. Poznavanje njihovih jakih i slabih strana, ponašanja i obrazaca mriještenja ključno je za preživljavanje. Ovaj članak će pružiti pregled svakog neprijatelja s kojim se možete susresti u Helldivers 2.

Mastering the Automaton Faction: A Guide to Surviving Helldivers 2

Galaktički rat

Helldivers 2 odvija se tijekom Galaktičkog rata, gdje je čovječanstvo već porazilo Terminide, Iluminate i Kiborge. Međutim, pojavljuje se nova prijetnja u obliku frakcije Automatona. Ove dvije frakcije napadaju s istoka i zapada, kontrolirajući svaki planet u Sunčevom sustavu. Na vama je da ih zaustavite.

Automatske snage

Frakcija Automatona sastoji se od raznih tipova neprijatelja, svaki sa svojim jedinstvenim sposobnostima i izazovima. Evo nekih neprijatelja s kojima ćete se suočiti:

  • Pljačkaš: neprijatelji najniže razine naoružani pištoljima i dinamitom. Mogu pozvati pojačanje, ali ih je lako ubiti s nekoliko metaka.
  • Komesar: Oštrice s dvostrukim rukovanjem i brzom pokretljivošću. Smrtonosni su izbliza, ali se mogu srušiti s nekoliko metaka.
  • Ludak: Motorne pile s dvostrukim držanjem i brzom mobilnošću. Ciljajte njihovu glavu i crvena prsa za kritičnu štetu. Za eliminaciju im je potrebna veća vatrena moć.
  • Izviđač Strider: Kupola na nogama s napadima iz velike i velike udaljenosti. Prvo im onesposobite noge, a zatim ih dokrajčite granatama.
  • Devastator: Veći automat sa sličnim pokretima u gužvi kao Berserker. Sporije u akciji, ali zahtijeva oružje podrške za poraz.
  • Hulk: Veća varijanta Devastatora s dvostrukim topovima. Ciljajte mu u leđa da ga ubijete. Koristite eksploziv i topničku vatru odozgo.
  • Tenk: Nevjerojatno čvrst automat čija je jedina slabost leđa. Najbolje je koristiti se strategijama i timskim radom da ga pobijedite.
  • Padobrod: Brod koji donosi pojačanje Automatona. Umjesto da ga izvadite, usredotočite se na uklanjanje pojačanja nakon što padnu na tlo.

Terminidski rojevi

Iako je frakcija Terminida već poražena, njihovi rojevi još uvijek mogu predstavljati prijetnju. Važno je biti spreman na njihove napade i prilagoditi svoje strategije u skladu s tim.

Zapamtite, znanje je moć u Helldivers 2. Razumijevanje vaših neprijatelja i njihovih slabosti uvelike će povećati vaše šanse za preživljavanje. Stoga se pripremi, Helldiveru, i pripremi se za suočavanje s izazovima koji su pred nama!

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 dolara

Najnovije vijesti

Preko 100 igrača za okršaj u TFT Setu 11, prvom EMEA Golden Spatula Cupu
2024-04-25

Preko 100 igrača za okršaj u TFT Setu 11, prvom EMEA Golden Spatula Cupu

Vijesti