Vijesti

February 13, 2024

League of Legends Patch 14.4: Otkriveni uzbudljivi ljubitelji prvaka i datum izlaska

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Sezona 2024. League of Legends već je ušla u drugi mjesec na serverima uživo. Riot Games se fokusira na prvake kojima bi dobro došla pomoć u njihovim ulogama. Riot Phroxzon, vodeći dizajner gameplaya za League, igračima je omogućio pregled nadolazeće zakrpe 14.4.

League of Legends Patch 14.4: Otkriveni uzbudljivi ljubitelji prvaka i datum izlaska

Buffs do prvaka

Zakrpa 14.4 donosi dobrodošlo mnoštvo poboljšanja za prvake koji neko vrijeme nisu dobili pozornost. Ovi buffovi imaju za cilj povećati svoju održivost na svim razinama igre.

  • Jayce, Renekton i Volibear će dobiti buffove, otvarajući više opcija za top lane meta. Konkretno, Volibear će proći veliku reviziju gotovo svih svojih sposobnosti.
  • Ahri i Kai'Sa, članovi K/DA, također će dobiti buffove. Oba prvaka iskusila su neočekivano smanjenje stope pobjeda s početkom nove sezone.
  • Thresh, Lulu i Soraka, koji su se borili s nedavnim promjenama predmeta, također će dobiti poboljšanja. Ti su prvaci kroz povijest bili jaki na različitim razinama igre.

Testiranje i puštanje

Promjene će biti dostupne za testiranje na PBE u sljedećih nekoliko dana. Razvojni tim otkrit će daljnje pojedinosti i razloge koji stoje iza ljubitelja. Promjene, koje su možda izmijenjene u usporedbi s pregledom zakrpe, bit će službeno objavljene 22. veljače sa zakrpom 14.4.

Obratite pozornost na te ljubitelje i pogledajte kako utječu na igru!

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 dolara

Najnovije vijesti

Preko 100 igrača za okršaj u TFT Setu 11, prvom EMEA Golden Spatula Cupu
2024-04-25

Preko 100 igrača za okršaj u TFT Setu 11, prvom EMEA Golden Spatula Cupu

Vijesti