Vijesti

February 13, 2024

Kako spojiti Daisoujou s Regenerate 3 u Persona 3 Reload

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

U Persona 3 Reload, Elizabeth igračima dodjeljuje niz zahtjeva, a u zahtjevu 72, igrači imaju zadatak spojiti Daisoujou s vještinom Regenerate 3. Ovaj zahtjev je sedmi u Elizabethinoj seriji fuzije i relativno je jednostavan u usporedbi s ostalima. Da bi ispunili ovaj zahtjev, igrači moraju imati ispravne dvije osobe i biti najmanje 59. razine.

Kako spojiti Daisoujou s Regenerate 3 u Persona 3 Reload

Za spajanje Daisoujoua s Regenerate 3, igrači mogu izravno spojiti Persone ili koristiti karticu vještine. Kartice vještina za Regenerate 3 mogu se pronaći u Tartarusu ili kupiti od Mayoido Antiques. Preporuča se umnožiti karticu vještina u svetištu Inari u Naganakiju tijekom dana prije korištenja.

Ako igrači odluče izravno spojiti Persone, preporučuje se korištenje Suzaku (55) Persona. Suzaku uči Regenerate 3 na razini 56, tako da igrači mogu lako dobiti vještinu ako su razgovarali s Bebeom i rangirali se na Temperance Social Link. Suzaku se može dobiti spajanjem Rangde i Sukuba. Ako igrači nemaju točno ove Persone, mogu pokušati koristiti druge iz iste Arcane na sličnoj razini.

Nakon što igrači uspješno spoje Daisoujou s Regenerate 3, trebali bi napustiti Baršunastu sobu i razgovarati s Elizabeth prije nego što pređu na sljedeći skup zahtjeva.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 dolara

Najnovije vijesti

Preko 100 igrača za okršaj u TFT Setu 11, prvom EMEA Golden Spatula Cupu
2024-04-25

Preko 100 igrača za okršaj u TFT Setu 11, prvom EMEA Golden Spatula Cupu

Vijesti