Vijesti

March 31, 2022

Kako se kladiti na Apex Legends u 2022

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Apex Legends klađenje polako dobiva na snazi jer sve više i više obožavatelja battle royale hero pucačine kladi se na stotine turnira i natjecanja diljem svijeta. Ako klađenje zvuči kao ideja, ovo je pravo mjesto. Saznajte sve o Apex Legends klađenju 2022, od osnova Apex Legends online klađenje na najveća natjecanja i timove.

Kako se kladiti na Apex Legends u 2022

Što je Apex Legends?

Razvili su i objavili Respawn Entertainment i Electronic Arts, Apex Legends jedna je od najvećih battle royale igara na eSport sceni, s preko 13 milijuna aktivnih igrača tjedno. Ovu internetsku videoigru za više igrača karakteriziraju inovativne moderne borbe i redovite sezone u kojima se dva tima od tri osobe nalaze na otoku koji se stalno smanjuje.

Apex Legends je također proširio svoj doseg na industriju klađenja na eSport. Iako nije na razini CS: GO, Dota 2, FIFA-e i League of Legends, polako se penje u rangu od inauguracijske Apex Legends Global Seriesa u prosincu 2019., kada je dodijeljen nagradni fond od 3 milijuna dolara. Ogroman nagradni fond poslužio je kao poziv za buđenje kako eSports timovima tako i kladioničarima. Danas se igrači mogu kladiti na širok raspon Apex Legends natjecanja i turnira na mnogim stranicama s internetskim tržištima za eSport klađenje.

Klađenje na Apex Legends

2022. će definitivno biti naporna godina na karti klađenja Apex Legends. No, kao igraču, važno je biti upoznat sa svime o klađenju Apex Legends. Za one koji su novi u Apex klađenju, u nastavku su tri ključne stvari koje treba napomenuti.

Apex Legends Markets

Tržišta klađenja odnose se na različite moguće ishode Apex Legends meča ili turnira. Prije početka, igrači moraju biti sigurni da poznaju dostupna tržišta. Mnogi igrači griješe kladeći se na tržištima koja jedva razumiju. Apex Legends ima mnogo tržišta. Kladionici se mogu kladiti na akumulatore, zbrojeve, Moneyline oklade, izravne oklade i posebne oklade. Primjeri popularnih tržišta klađenja Apex Legends uključuju pobjednika utakmice, pobjednika turnira, većinu ubojstava, pobjednika karte, najduža ubojstva i rezultate na karti, između ostalog.

Razumijevanje kvota za Apex Legends

Osim tržišta, također je bitno razumjeti koeficijente, koji idu ruku pod ruku s tržištima klađenja. Koeficijenti predstavljaju vjerojatnost da se dogodi neki događaj (ishod). Što su koeficijenti veći, to su manje šanse da taj događaj prođe.

Kao iu ostalim sportskim klađenjem, koeficijenti klađenja u Apex Legends će biti dostupan u tri formata, kao što je objašnjeno u nastavku.

  • Decimale - Ovo je najpopularniji format koeficijenata predstavljen u decimalama. Također poznat kao europski koeficijenti, dobici u decimalnim koeficijentima izračunavaju se množenjem koeficijenta s ulogom.
  • Razlomački koeficijenti- Također se naziva i britanski koeficijenti, ovo je još jedan popularan format tečajeva. Predstavljen u razlomcima, broj s lijeve strane (brojnik) u razlomcima je ono što igrači trebaju uložiti da bi osvojili onaj s desne strane (nazivnik).
  • Moneylines - Inače poznati kao američki ili američki koeficijenti, Moneylines mogu biti favoriti (-) ili autsajderi (+). Favoriti predstavljaju iznos koji je potrebno uložiti da biste osvojili 100 dolara, dok su autsajderi osvojeni iznos za svakih 100 dolara, plus ulog.

Najbolja mjesta za klađenje Apex Legends u 2022

U 2022. postoje stotine internetske stranice za klađenje na eSport, neki su originalni dok su drugi gubljenje vremena. Prilikom odabira stranice za klađenje kojoj ćete se pridružiti, provjerite je li licencirana ili ne. Također provjerite značajke kao što su mobilne aplikacije, korisnička podrška, depozit i isplata, sigurnost i bonusi. Važno je provjeriti ima li stranica Apex Legends tržišta klađenja.

Apex Legends sezona 2022

Što se tiče glavnih naglasaka, koji su najveći Apex Legends turniri i timovi u 2022.? Ovo je vrlo važno za kladitelje jer ranije poznavanje rasporeda stavlja igrače u bolju poziciju da prate formu momčadi sudionica i drugu dinamiku koja može utjecati na ishode natjecanja i turnira.

Kao i prošle sezone, kalendar natjecateljskih gaming događaja Apex Legends bit će zauzet. Postoje kvalifikacijski, A-Tier događaji, B-Tier događaji, C-Tier događaji, D-Tier događaji i S Tier događaji. Neki od najboljih turnira za klađenje uključuju Apex Legends Global Series, Pro League Regular Season, Challenger Circuit, ALGS Championship, RAGE PARTY, ACADEMIA cup, Apex Legends Winter Circuit i Japan Series.

Osim poznavanja kalendara, bitno je poznavati najbolje timove na eSport sceni, podvige svakog tima i njihovu trenutnu formu. Postoje deseci Apex Legends timova. Naravno, neki imaju vrhunske performanse, pa bi trebali biti na popisu favorita kladioničara. Najbolji Apex Legends timovi na koje se možete kladiti u 2022. su NRG, Complexity Gaming, G2 Esports, Spacestation Gaming, Team Liquid, Sentinels i Counter Logic Gaming.

Gdje pratiti akciju

Sada, gdje kladitelji mogu pratiti akciju? Pa, ovo ovisi o događaju. Mnogi Apex Legends eSports mečevi se streamaju na stranicama kao što su Twitch i YouTube. Najbolja web-mjesta za klađenje također imaju prijenos uživo tako da kladioničari mogu uhvatiti akciju izravno sa stranice kladionice.

To je kraj ovog pregleda. Ne zaboravite provjeriti neke savjete za klađenje na eSport jer oni uvelike povećavaju šanse za pobjedu u klađenju Apex Legends online.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak
undefined is not available in your country. Please try:

Najnovije vijesti

Druga polovica sezone ALGS 2024: Duboko poniranje u fenomen esporta
2024-06-02

Druga polovica sezone ALGS 2024: Duboko poniranje u fenomen esporta

Vijesti