Vijesti

February 15, 2024

Kako nabaviti izolacijski gniodin za izradu epske opreme u WoW Classicu

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Uvod

Izolacijski gniodin vrijedan je materijal za izradu u World of Warcraft Classic Season of Discovery. Koristi se za izradu opreme vrhunske kvalitete u obradi kože i krojenju. Ovaj će vam vodič pružiti dvije metode za dobivanje izolacijskog gniodina.

Kako nabaviti izolacijski gniodin za izradu epske opreme u WoW Classicu

Metoda 1: Kupnja u aukcijskoj kući

Jedan od načina nabave izolacijskog gniodina je njegova kupnja u aukcijskoj kući. Međutim, važno je napomenuti da ova metoda može biti prilično skupa, s cijenama koje se kreću oko 40 zlata na Crusader Strike realmu (EU). Osim toga, morat ćete prikupiti i druge rijetke materijale kao što su hiperkonduktivna arkano-nit i blijedo svjetlucava koža, što može dodatno povećati troškove.

Metoda 2: Izradite ga sami

Druga mogućnost je nabaviti recept i sami izraditi izolacijski gniodin. Recept se može kupiti od Ziri "The Wrench" Littlesprocket, koji se može pronaći u Čistoj zoni u Gnomereganu. Da dođete do nje, uđite u Gnomeregan i pomaknite se lijevo od ulaza. Uđite u drugi prolaz i slijedite stepenice koje vode dolje. U velikoj sobi punoj gnoma pronaći ćete Zirija. Razgovarajte s njom i ona će vam prodati recept za 15 zlata. Nakon što dobijete recept, možete izraditi izolacijski gniodin koristeći jednu bočicu s olovom i pet sanduka zaražene otopine gniodina.

Zaključak

Izolacijski gniodin ključni je materijal za izradu snažne opreme u WoW klasičnoj sezoni otkrića. Bez obzira odlučite li ga kupiti u aukcijskoj kući ili ga izraditi sami, dobivanje izolacijskog gniodina približit će vas stjecanju najboljih predmeta u utoru. Razmotrite svoje mogućnosti i napravite izbor koji najbolje odgovara vašim potrebama i resursima.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 dolara

Najnovije vijesti

Preko 100 igrača za okršaj u TFT Setu 11, prvom EMEA Golden Spatula Cupu
2024-04-25

Preko 100 igrača za okršaj u TFT Setu 11, prvom EMEA Golden Spatula Cupu

Vijesti