Vijesti

June 30, 2022

Fnatic je još uvijek favorit obožavatelja u klađenju na eSport

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Fnatic Still a FanFnatic je jedan od najboljih timova na sceni online eSport klađenja. Kao jedna od najstarijih eSports organizacija, tim se može pohvaliti velikom reputacijom na velikim eSport turnirima.

Fnatic je još uvijek favorit obožavatelja u klađenju na eSport

O Fnatic-u

Za početak, Fnatic je eSports organizacija sa sjedištem u Londonu osnovana prije 17 godina. Bez sumnje, eSports tim danas je među najboljima i mnogima je omiljen Klađenje na eSport entuzijasti. Tim je ostao dominantan tijekom godina, osvajajući neke od najvećih i najkonkurentnijih eSports turnira.

Fnatic eSport aktivne i neaktivne divizije

Fnatic ima aktivne popise u nekoliko divizija, uključujući Counter-Strike: Global Offensive, Dota 2, FIFA, Fortnite, Battle Royale, League of Legends, Rainbow Six Siege i Valorant.

U prošlosti je tim sudjelovao u nekoliko drugih divizija, uključujući Clash Royale, Heroes of the Storm, PUBG Mobile, ShootMania Storm i Smite, ali su popisi raspušteni iz ovog ili onog razloga.

Online klađenje na Fnatic

Kao što je gore spomenuto, Fnatic sudjeluje u nekoliko divizija. Za kladitelje je važno otkriti u kojim eSportovima tim briljira. To je zato što svi popisi momčadi nemaju najbolji talent. Tim bi mogao biti dobar u Counter-Strike: Global Offensiveu, ali ne i u Valorantu.

Fnatic je bio dominantan u nekoliko eSport divizija, na primjer, League of Legends, Dota 2 i Counter-Strike: Global Offensive.

U League of Legends tim je osvojio nekoliko naslova, uključujući LoL World Championship, EM World Championship, EM Global Challenge, M Global Challenge i ESL Major Series. Trenutni Fnaticov LoL popis ima neke od najboljih talenata iako nisu bili toliko uspješni u posljednjih nekoliko godina.

Još jedan eSport u kojem je Fnatic bio dominantan je Dota 2. Tim je osvojio nekoliko vrhunskih naslova, uključujući DH DreamHack, TI The International i MLG TKO Europe. Fnatic je nedavno obnovio svoj Dota 2 popis s dva nova igrača, Armel Paul "Armel" Tabios i Jaunuel "Jaunuel" Arcilla. Dvojac je spreman biti sljedeća velika stvar na nadolazećim Dota 2 turnirima, tako da je Fnatic tim koji treba gledati kada se kladite na Dota 2.

Fnatic je također sila s kojom treba računati u Counter-Strike: Global Offensive. Momčad je uživala u nekoliko dobrih vremena na turnirima, uključujući ESL Pro League XIV. Ali najveće postignuće Fnaticovog Counter-Strike tima je osvajanje tri Global Offensive Majora. Ipak, Fnatic je još uvijek dobar tim za kladiti se u CS: GO diviziji sve dok igrači budno gledaju tko je protivnik.

Isplati li se kladiti na Fnatic?

Iako Fnatic nije tako dominantan kao što je bio ranije, i dalje će biti dobar tim za kladiti se. Međutim, većina eSport stranica za klađenje svakako će biti oprezne s izgledima koje im daju na nadolazećim turnirima jer bi to moglo izazvati neka iznenađenja, osobito s nedavnim promjenama u popisu. 

Sve rečeno i učinjeno, igrači moraju koristiti nekoliko savjeta za eSport klađenje od stručnjaka prije nego ulože svoj novac u bilo koji Fnatic tim. U ovom trenutku, Fnatic će vjerojatno dominirati u Dota 2 diviziji, tako da ovdje kladitelji mogu dobiti pobjedničke listiće.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak
undefined is not available in your country. Please try:

Najnovije vijesti

Mega Incineroar: promjena igre ili konkurentski neuspjeh?
2024-04-13

Mega Incineroar: promjena igre ili konkurentski neuspjeh?

Vijesti