Najpopularnije kladionice eSporta u Ujedinjeno Kraljevstvo

Ljubitelji esporta koriste pamet i hrabrost da kockaju pobjednike u akciji klađenja na esport u Ujedinjenom Kraljevstvu s visokim ulozima. Klađenje na esportove u Ujedinjenom Kraljevstvu (UK) nije samo legalno; vrlo je popularan među ljubiteljima sporta. Zapravo, neki od najvećih brendova u industriji igara skaču na vagonu dok esport klađenje u Ujedinjenom Kraljevstvu raste u dosegu i popularnosti.

Uz značajnu tržišnu vrijednost, klađenje na esport u Ujedinjenom Kraljevstvu i dalje uživa pažnju velikih tvrtki i igrača. Od League of Legends do Dota 2, esport igre privlače značajnu bazu obožavatelja, fenomenalan rast i rekordne nagradne fondove na turnirima.

Najpopularnije kladionice eSporta u Ujedinjeno Kraljevstvo
Liam Fletcher
WriterLiam FletcherWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher
LocaliserLuka NovakLocaliser
Mjesta za klađenje u Velikoj Britaniji

Mjesta za klađenje u Velikoj Britaniji

Bjesnilo oko toga tko će pobijediti velika međunarodna natjecanja potiče rast esporta i potiče želju za uključivanjem klađenja na tržište. Evo nekoliko stranica za klađenje na esport u Ujedinjenom Kraljevstvu koje postaju sve popularnije u Ujedinjenom Kraljevstvu

Spreadex

S 10 posto tržišta klađenja za širenje klađenja, Spreadex nudi ljubiteljima klađenja na esport u Velikoj Britaniji niz pogodnosti u Oklade na esport igre uživo.

Djevičanska oklada

Fleksibilnost plaćanja izdvaja ovo mjesto za klađenje od ostalih. Nudi širok izbor opcija plaćanja, uključujući PayPal za one koji preferiraju popularni digitalni novčanik.

QuinnBet

QuinnBet je popularan izbor među Britancima koji se odluče kladiti na esport, nudeći izvrstan prijenos uživo za stotine događaja klađenja na esport u Velikoj Britaniji.

Koristeći licencirane online kladionice, Britanci se mogu legalno kladiti. Esportske web stranice posvećene kockanju usredotočuju se na videoigre kako bi osigurale značajan tržišni udio u industriji koja se neprestano širi i razvija. U Ujedinjenom Kraljevstvu industrija klađenja na esport u Ujedinjenom Kraljevstvu nastavlja rasti za 8,5 posto godišnje, stvarajući više od 1200 radnih mjesta i doprinoseći procijenjenih 12 milijuna funti u vrijednosti gospodarstva.

Zbog pozitivnog utjecaja, Britanci promoviraju mjesta za klađenje na esport u Velikoj Britaniji na svim razinama. Od tehnološkog napretka do regulatorne stabilnosti, rastuća industrija esporta u Ujedinjenom Kraljevstvu ima obilje korporativne i državne podrške koja joj pomaže da dosegne svoj najveći potencijal dok se tržište razvija od svojih skromnih početaka do snažnog angažmana obožavatelja.

Mjesta za klađenje u Velikoj Britaniji
Omiljene esport igre igrača Ujedinjenog Kraljevstva

Omiljene esport igre igrača Ujedinjenog Kraljevstva

Tijekom godina, esport igre nastavili su se razvijati. Od 2010. online borbene igre za više igrača privlače milijune sljedbenika. Suočavanjem dva tima od pet igrača jedan protiv drugog, suigrači koriste strategiju, vještine i elemente igre kako bi pobijedili protivnike. Svaki igrač kontrolira lika koji postaje jači, surađuje s članovima tima i pokušava poraziti neprijatelja.

Od League of Legends do Dota 2, bitke za više igrača eksplodiraju u popularnosti. S više od 115 milijuna registriranih računa igrača League of Legends je lider u igrama. Do 2019. Dota 2 također je uživala značajnu popularnost s međunarodnim nagradnim fondom od više od 34 milijuna dolara, u usporedbi s Liginim nagradnim fondom od 6 milijuna dolara.

Dodatne igre koje uživaju popularnost u Velikoj Britaniji uključuju CS:GO, Rocket League, Fortnite, Overwatch i Valorant. Pojedinačno i kolektivno, ove igre utječu na način na koji igrači surađuju jedni s drugima i potiču već popularno tržište privlačeći milijune sponzorstava i novčanih nagrada od velikih korporacija.

Kako esports timovi i organizatori upravljaju jakim i rastućim internetskim zajednicama, digitalni streaming putem YouTubea, Twitcha i drugih platformi postaju glavne metode distribucije za esport natjecanja. S gotovo 5 milijardi redovitih korisnika interneta i više od 50 milijardi tržišta online kockanja, natjecanja u esportu tek trebaju dosegnuti puni doseg, prihod i potencijal utjecaja Ujedinjenog Kraljevstva.

Omiljene esport igre igrača Ujedinjenog Kraljevstva
Načini plaćanja u Ujedinjenom Kraljevstvu

Načini plaćanja u Ujedinjenom Kraljevstvu

Kako sve više kladioničara sudjeluje u klađenju na esport u Velikoj Britaniji, pouzdane metode plaćanja nude opcije za financiranje računa sportskih kladionica. Evo nekoliko opcija koje web-mjesta za klađenje na esport u Ujedinjenom Kraljevstvu nude kockarima koji se digitalno klade.

Kreditne kartice

MasterCard i Visa vrlo su cijenjene marke koje obje nude sigurne opcije plaćanja. Ustanove za klađenje na esport u Ujedinjenom Kraljevstvu dopuštaju pokroviteljima uplate kreditnim i debitnim karticama zbog dokazane sigurnosti i pogodnosti za klijente. Globalne sigurnosne mjere osiguravaju da su igrači zaštićeni prilikom polaganja sredstava za klađenje na esport u Ujedinjenom Kraljevstvu.

Neteller

Neteller je popularan e-novčanik koji britanske esport ustanove široko prihvaćaju za polaganje sredstava i podmirivanje dugova za obveze klađenja. Poznat po trenutnim transakcijama, e-novčanik nudi obeštećeno, sigurno financiranje. Uz jednostavan postupak registracije, kladionici mogu koristiti 22 različite valute kada sigurno polažu novac za klađenje.

Skrill

Skrill je e-novčanik koji je popularan zbog svojih robusnih sigurnosnih značajki i jednostavnosti korištenja. Kladitelji su također privučeni razumnim naknadama platforme, pružajući niske cijene i besplatne usluge korisnicima. Slijedeći stroge propise Uprave za financijsko ponašanje, Skrill e-novčanik pomaže entuzijastima esporta da se sigurno klade na mreži.

PayPal

Međunarodno priznata marka, PayPal nudi Britancima iste pogodnosti i funkcije koje su e-novčanik učinile globalno popularnim. Dok neki igrači možda preferiraju kreditne kartice, PayPal nudi kladioničarima siguran način korištenja kreditne kartice bez davanja iste na web mjesto za klađenje na esport u Ujedinjenom Kraljevstvu. Kladitelji se registriraju za PayPal dajući platformi podatke za provjeru identiteta.

Načini plaćanja u Ujedinjenom Kraljevstvu
Povijest klađenja na eSport u Ujedinjenom Kraljevstvu

Povijest klađenja na eSport u Ujedinjenom Kraljevstvu

Esports je prošao dug put od turnira Space Invaders u 80-ima do nedavnog prodora ESPN-a na tržište. U samo nekoliko desetljeća, industrija je izrasla u tržište vrijedno više milijardi funti. Još u 70-ima, natjecateljski esport zaokupio je maštu igrača.

Od tenisa do svemirskih ratova, ranije igre privukle su značajan interes sudionika turnira. Godine 1981. osnovano je prvo tijelo za svjetske rekorde u igricama, Twin Galaxies, za praćenje rezultata igrača u popularnim videoigrama.

Do 90-ih, konzolne igre bile su bijes među entuzijastima koji su bili uronjeni u borbe i video zabavu pucačina iz prvog lica. Tehnologija koja se razvija revolucionirala je igranje, otvarajući daljinsko grupno igranje putem lokalnih mreža (LAN).

Godine 1997. organizatori su pokrenuli profesionalnu kiberatletsku ligu, a igrači esporta uživali su sve veću popularnost, a neki su zarađivali značajne količine novca igranjem i promocijama. Johnathan "Fatal1ty" Wendel jedan je od pionira koji je navodno zaradio više od pola milijuna tijekom svoje igračke karijere.

Rani uspjesi postavili su pozornicu za vrtoglavi porast popularnosti klađenja na esport u Ujedinjenom Kraljevstvu u nadolazećim godinama. Godine 1999., Counter-Strike je lansiran i uživao popularnost diljem svijeta. Do 2000. igrači Xboxa igrali su jedni protiv drugih u Halo 2, preteči drugih popularnih videoigara pucačina iz prvog lica, poput Call of Duty.

Povijest klađenja na eSport u Ujedinjenom Kraljevstvu
Nedavno kockanje videoigara u Ujedinjenom Kraljevstvu

Nedavno kockanje videoigara u Ujedinjenom Kraljevstvu

S igračima koji igraju na daljinu s prijateljima i strancima na mreži, industrija nastavlja rasti. Zapravo, sveučilišta diljem UK-a integriraju esport u nastavni plan i program. Evolucija esporta u obrazovanje dovela je do pokretanja tečajeva na razini fakulteta, obuke za karijeru i ekipna natjecanja.

Nedavno se golemi rast klađenja na esport u Ujedinjenom Kraljevstvu prelio na tradicionalne medije, a istaknute publikacije pokrivaju natjecanja i emitiraju programe o esportu na velikim mrežama. Britansko tržište kladioničarskih stranica za esport prešlo je u mainstream život.

Tijekom posljednjih nekoliko godina, industrija klađenja na esport u Ujedinjenom Kraljevstvu snažno je porasla i nastavlja cvjetati. S većom pokrivenošću u velikim publikacijama koje se emitiraju na velikim mrežama poput ESPN-a, esports je postigao svoj utjecaj i prelazi u mainstream. Uz očekivani prihod od gotovo 6 milijardi dolara do 2027. sa samo 776 milijuna dolara prije deset godina, globalni rast pokazuje koliko tržište postaje utjecajno za buduće generacije.

Nedavno kockanje videoigara u Ujedinjenom Kraljevstvu
Budućnost svijeta esporta

Budućnost svijeta esporta

Dok industrija klađenja na esport u Ujedinjenom Kraljevstvu nastavlja privlačiti obožavatelje, budućnost izgleda obećavajuće. Zapravo, Svjetsko prvenstvo Legends 2021. privuklo je gotovo jednako gledatelja kao i Superbowl. Do 2023. stručnjaci predviđaju da će tržište imati godišnju stopu rasta od 15 posto. U Ujedinjenom Kraljevstvu, stranice za klađenje na esport UK potaknut će eksponencijalni rast u kreativnoj i digitalnoj industriji, čineći 8 posto globalnog tržišta klađenja na esport u Ujedinjenom Kraljevstvu.

Za kladionice, ekstremni rast donosi značajne prihode od obožavatelja koji su željni dodati još više uzbuđenja igri i gledanosti. Globalni brendovi donose legitimitet tržištu. Na primjer, Levi, Marvel Entertainment i Red Bull ulažu milijune u sponzoriranje timova i turnira.

S gotovo 460 milijuna globalno i očekivanim povećanjem na gotovo 650 milijuna do 2023., popularni esport igrači privlače baze obožavatelja željnih klađenja na česte pojedinačne i timske pobjednike.

Kladitelji imaju niz opcija za klađenje. Od jednostavnog klađenja na utakmicu do složenijih oklada, kockari mogu odlučiti kombinirati mnoge oklade ili se kladiti na akumulacijski kupon, što je riskantniji prijedlog. Specifičnije opcije klađenja omogućuju igračima da se klade na to koji timski igrač registrira najveći broj ubojstava ili osvoji mapu u Counter Strike-Global Offensive. Promatranje utakmica uživo pomaže kladioničarima da odaberu oklade za klađenje u igri.

Kako tržište klađenja ide u korak s velikom popularnošću esporta, regulatori rade na osiguranju sigurnosti za milijune Britanaca koji se klade na esports igre.

Budućnost svijeta esporta
Jesu li kasina legalna u Ujedinjenom Kraljevstvu?

Jesu li kasina legalna u Ujedinjenom Kraljevstvu?

Kladioničari iz Ujedinjenog Kraljevstva moraju provjeriti licencu kladioničara kako bi osigurali da posluje zakonito. Web stranica obično pretežno prikazuje informacije o svojoj licenci za igranje na početnoj stranici i odjeljku za pomoć. Kako bi se osiguralo da se kladioničar zakonito kladi, ključno je locirati podatke o licenci prije otvaranja online računa na određenoj sportskoj kladionici za klađenje na esport u Velikoj Britaniji.

Budući da je klađenje na esport u ranoj fazi u usporedbi s klađenjem na druge sportove, kao što su konjske utrke, nekoliko web stranica nudi mjesta za klađenje na esport u Ujedinjenom Kraljevstvu bez dobivanja odgovarajuće licence za rad.

Zakoni UK za klađenje

Da bi ustanova nudila klađenje na esport u Ujedinjenom Kraljevstvu, njezini upravitelji moraju dobiti licencu Britanske komisije za kockanje. Od 2005. godine, Zakon o kockanju regulira komercijalno klađenje u Ujedinjenom Kraljevstvu, uključujući lutriju. Ako kladitelj ne može pronaći informacije o licenci, trebao bi istražiti druge esports igrače, koje su ispravno licencirane i rade legalno.

Komisija ima stroge zahtjeve za odobrenje. Ustanove moraju dokazati da ne manipuliraju omjerima utakmica kako bi osigurale pošteno klađenje za sudionike. Zabranjeno je klađenje s imovinom sportskih kladionica, kao što su avatari. Korištenje zakonskog sredstva plaćanja osigurava da kuća ne iskorištava kladitelja.

Licencirani objekti moraju provjeriti identifikaciju igrača s identifikacijom koju je izdala vlada, kao što je putovnica ili vozačka dozvola. Identifikacija sprječava maloljetnike da sudjeluju u kockanju i štiti igrače od prevaranata.

Jesu li kasina legalna u Ujedinjenom Kraljevstvu?
FAQ

FAQ

Ljubitelji esporta i kladioničari traže odgovore gdje i kako se kladiti. Evo odgovora na nekoliko često postavljanih pitanja. Odabir kladionice i uplata sredstava prvi je korak za kladioce koji odluče sudjelovati u esport klađenju, jednom od najbrže rastućih svjetskih tržišta.

Što je eSports klađenje?

Budući da je esport tržište vrijedno više milijardi dolara, njegova popularnost svakodnevno raste. Kockari se pridružuju entuzijastima esporta. Profesionalni igrači međusobno suprotstavljaju svoje vještine kako bi osvojili milijune novčanih nagrada dostupnih godišnje.

U isto vrijeme, kladioničari se klade na to koji igrač ili tim ima najbolju mentalnu oštrinu i stručnost u igri da prevlada. Koristeći digitalni novčanik, kladitelji stavljaju novčane oklade na esport timove i pojedinačne igrače. Ako je kockar točan, može dobiti isplatu, prema koeficijentima dostupnim u trenutku klađenja.

Kako odabrati kladionicu?

Istraživanje licenciranih kladionica je najbolji način da odaberete online kladionicu. Većina sportskih kladionica ponudit će atraktivne poticaje za registraciju novih kladioničara. U Ujedinjenom Kraljevstvu kladionice moraju pokazati dokaz o licenci. Pažljivo pročitajte uvjete, kvote i promocije web stranice. Usporedite različite web stranice pažljivo čitajući recenzije na internetu.

Ograničenja se odnose na određene promocije. Uobičajeno je da kladionici koji ne čitaju sitna slova pogrešno razumiju uvjete koji se odnose na bonuse i poticaje. Vjerojatnije je da će licencirani objekti slijediti utvrđene zakone, pravila i smjernice. Provjerite ima li kladionica licencu prije polaganja sredstava.

Je li sigurno uplatiti novac na eSports kladionicu?

Nelicencirane kladionice nisu sigurne. Provjerite ima li web mjesto licencu Povjerenstva za igre na sreću UK-a. Komisija slijedi stroge propise pri odobravanju objekata za igre na sreću. Licencirana platforma će hrabro prikazati dokaz licence na početnoj stranici. Ako nije siguran, kladioničar može kontaktirati Komisiju kako bi provjerio radi li UK kladioničarski posao legalno.

Je li kockanje na eSportu ovisnost?

Kao i kod svih kockarskih aktivnosti, stručnjaci preporučuju da sudionici, koji se klade na esport mečeve, timove, igrače i ishode, odluče sami nadzirati ponašanje pri klađenju. Prepoznajte znakove upozorenja pretjeranog kockanja, uključujući nemogućnost prestanka kockanja ili klađenja više nego što si igrač može priuštiti. Licencirana britanska mjesta za klađenje na esport mogu ponuditi posjetiteljima informacije o organizacijama koje pomažu problematičnim kockarima.

FAQ