Trenutna isplata

Kladionica s trenutnim povlačenjem je ona koja će omogućiti igračima da podignu svoje dobitke i isplate u roku od 24 sata. Vrijeme koje je potrebno uvelike ovisi o korištenju kockarnice ili web-mjesta za esport klađenje i zemlji u kojoj se igrač nalazi. U ovom trenutku postoji samo nekoliko internetskih stranica za eSport klađenje koje će dopustiti trenutna povlačenja u SAD-u i Australiji.

Kako bi pronašli pravo mjesto za trenutnu isplatu, preporučuje se da korisnici odvoje vrijeme za provjeru. Čitanje recenzija korisnika dat će jasnu ideju o tome koliko brzo se svaka stranica isplati. Nije uvijek moguće odrediti učinkovitost procesa povlačenja samo iz vremenskih ljestvica koje pruža stranica.

Neki će obećati trenutno povlačenje u roku od 24 sata, ali bi to moglo potrajati dulje od toga. Neki bi mogli reći 72 sata, ali može biti instant. Na to također utječe vrsta metode prijenosa koju igrač koristi. Ponekad je jedini način da stvarno saznate da ga isprobate.

Online esport klađenje postalo je iznimno popularno i zato je toliko važno da igrači budu sigurni da koriste pravu stranicu – onu koja će obraditi njihove transakcije brzo i učinkovito.

Section icon
Najbolje stranice za klađenje za eSport za trenutnu isplatu 2021

Najbolje stranice za klađenje za eSport za trenutnu isplatu 2021

Trenutačno povlačenje dostupno je na brojnim vodećim stranicama za esport klađenje.

 • 1xBetNajbrži način povlačenja je Bitcoin, gdje se transakcije mogu dovršiti u roku od 15 minuta.

 • Betfair je vrhunska stranica s opcijom Fast Funds gdje se novac može poslati na bankovni račun u nekoliko sekundi. Ovo radi za korisnike koji imaju Visa debitnu karticu ili prepaid karticu.

 • Paddy Power nudi instant isplate od 2019. Opet, to je za korisnike koji koriste Visa debitnu ili prepaid karticu.

 • Ladbrokes nudi opciju Fast Funds za korisnike Visa Debit, ali ne koristi riječ 'instant'. Proces će i dalje raditi u roku od nekoliko sati.

 • Koraljni nudi brza povlačenja sredstava s maksimalnim iznosom od £2000 i navodi da bi sredstva trebala biti primljena u roku od četiri sata.

 • William Hill ima izravni sustav vize za četverosatno povlačenje.

 • BetwayBrza opcija je isplata na web novčanik, gdje može proći do 24 sata da se pojavi na računu.

 • Bet365 ima opciju trenutnog terećenja vize s mnogo većim maksimalnim iznosom nego za druge metode.

 • Rivarly je stranica na kojoj je najbrža opcija e-novčanik kao što je Skrill i to traje do 24 sata.

 • 22Oklada također nudi brze opcije e-novčanika za povlačenje u roku od 24 sata.

Najbolje stranice za klađenje za eSport za trenutnu isplatu 2021
Zašto nekim kladionicama treba toliko dugo da isplate?

Zašto nekim kladionicama treba toliko dugo da isplate?

Neke eSports kladionice neće imati nekoga tko se bavi isplatama 24 sata dnevno, a ako ne, onda bi to trebala biti crvena zastava za kupca, na kraju krajeva, oni rado uzimaju novac 24 sata. Oni bi trebali biti u poziciji da trenutno obrađuju zahtjeve za povlačenje.

U nekim slučajevima, korisnik možda nije prošao ispravan postupak provjere i ako su ti koraci još uvijek neriješeni, web-mjesto će možda htjeti dobiti više informacija prije obrade zahtjeva za povlačenje. Primjeri osobne iskaznice koja će im možda trebati uključuju putovnicu, vozačku dozvolu i dokaz adrese. Dobro je osigurati da se ti koraci dovrše što je prije moguće kako ne bi došlo do vremena čekanja kada je potrebno povlačenje.

Kupac bi također trebao biti vrlo oprezan prema svim stranicama kojima je potrebno više od jednog dana za obradu zahtjeva za povlačenje. Neki od njih odgađaju plaćanja kako bi pokušali potaknuti igrače da nastave s klađenjem s dobicima umjesto da ih prenose na vanjski račun. Nema dobrog razloga da bilo kojoj web stranici treba više od jednog dana za isplatu, pa kada igrač naiđe na stranicu koja to radi, treba jednostavno isprazniti račun i pronaći drugu stranicu.

Zašto nekim kladionicama treba toliko dugo da isplate?
Možete li podići bilo koji iznos novca sa stranice za klađenje?

Možete li podići bilo koji iznos novca sa stranice za klađenje?

Postoje neke stranice koje mogu postaviti ograničenje na iznos koji korisnik može povući u bilo kojem trenutku. Dobro je to provjeriti unaprijed prije početka korištenja stranice. Na primjer, ako postoji ograničenje povlačenja od 50 funti, ali korisnik ima 100 funti, to znači višestruka povlačenja kako bi mogao doći do vlastitog novca.

Pobrinuti se da imaju najbrže metode povlačenja dobra je ideja za svakoga tko koristi stranicu za klađenje na eSports. Brzina povlačenja ima dva elementa. Prvi je vrijeme potrebno web-mjestu za obradu zahtjeva. Drugi je vrijeme potrebno odabranoj metodi povlačenja za obradu zahtjeva na kraju.

eWallet se smatra jednom od najbržih opcija i PayPal spada u ovu kategoriju, ali je stvarno dostupan samo u Velikoj Britaniji i Europi. Trenutno ne postoji sustav eWallet u SAD-u. Sljedeći najbrži sustav je eTransfer. Ovo je veza između trgovca i bankovnog računa korisnika. Depoziti i isplate su brzi, a stvarni podaci o bankovnom računu se nikada ne otkrivaju trgovcu.

Možete li podići bilo koji iznos novca sa stranice za klađenje?
Prednosti i nedostaci kladionica s isplatom u 24 sata

Prednosti i nedostaci kladionica s isplatom u 24 sata

Postoji nekoliko prednosti i nedostataka korištenja web-mjesta za esport klađenje s trenutnom isplatom. Na pozitivnoj strani:

 • Brza isplata u roku od 24 sata znači da će korisnik puno brže moći pristupiti vlastitom novcu. To će im onda dati više mogućnosti za daljnju igru na toj ili drugoj stranici.

 • To pokazuje da je web stranica za online esport klađenje snažno usmjerena na korisničku uslugu, umjesto da pokušava zadržati novac svojih kupaca što je dulje moguće.

 • Uz toliko mnogo metoda za povlačenje novca s esport kladionica, sigurno postoji brza metoda koja će odgovarati gotovo svakom kupcu tako da nitko ne bi trebao čekati dulje od 24 sata na svoj novac.

 • Brze transakcije znače da novac troši manje vremena na stranici i da je manje iskušenja za spontane oklade.

S druge strane, jedva da postoje nedostaci 24-satnog web-mjesta za povlačenje novca, iako bi korisnici mogli uzeti u obzir da to možda nije najvažnija stvar u njihovoj usluzi. Neki korisnici bi možda radije imali kvalitetnu korisničku uslugu ili široku paletu esporta na koje se mogu kladiti.

Prednosti i nedostaci kladionica s isplatom u 24 sata